Seriøsitet

Efter et besøg i en af de københavnske klubber undrer jeg mig lidt over en dialog mellem 2 mennesker, der stod tæt ved mig. De lød som om de var ved at finde sammen, men lige skulle have fodfæste i hvad den anden var til og hvorfor. Herren mente bestemt han var seriøs, han kom jo i klubben, havde et par gode piske og et godt øje til det at ramme hårdt og præcist. Han var mere i tvivl om hende, for hun var jo ikke piercet de rette steder, og bar ikke O’s ring. Jeg forstår godt den undren hun havde i ansigtet, og hendes modsvar reflekterede det også ret elegant synes jeg. Hun svarede: “Du har de tekniske færdigheder, men har du empatien, har du det varme og kærlige blik der sender mig i subspace, den konsekvente handlig, der får mig til at føle mig lille?” Han var hende svar skyldig, og jeg trak mig lidt, de var, i mine øjne, ude et sted hvor privatlivet hører til.

Hvordan måler I seriøsitet? Er det noget vi kan måle? Jeg kan ikke måle det.. Jeg er nødt til at lære folk bedre at kende, og en gang sammen viser altså ikke ret meget om personen, snare tværtimod. Jeg kan ikke afgøre om en modpart er seriøs på udseende, ej heller om hun er seriøs på det, der matcher mig, der skal altså kemi og snak til, for det nytter ikke at hun er Bondage slut, og han er med en Master i Smertepåføring. Har vi i dag for travlt med en hurtig scoring, eller skal alt være perfekt fra dag 1? Er det slut med at bygge noget op sammen, tilpasse sig den anden uden at lade egen selvstændighed gå fløjten?

Adm’eren

2 Responses

 1. Miss Rope
  Miss Rope 16/12/2007 at 23:47 | | Reply

  I min verden går seriøsitet og ærlighed hånd i hånd. Ærlighed overfor sine omgivelser og ikke mindst ærlighed overfor sig selv og partneren. Måske er grunden til at det går galt i en del parforhold, at det kræver en stor portion tillid at være så seriøs og ærlig?

  Tillid til at det er okay, åbent at melde ud omkring ønsker/behov og forventninger til hinanden. Måske frygten for at blive afvist/ikke-elsket holder ærligheden/seriøsiteten tilbage, dette sker så desværre ofte på bekostning af et seriøst udviklende parforhold.

 2. aida71
  aida71 10/01/2008 at 22:33 | | Reply

  Seriøsitet

  Det er vel et af nøgle ordene i legen med BDSM, uden ærlighed, respekt og seriøsitet, kan man ikke lege ret længe.

  Gensidig respekt er alfa og omega for at lege, hvis den ikke er der bliver m’en til et stykke 1 gangs legetøj, er dette tilfældet ja så har S’erne snart et problem, nemlig manglen på legekammerater, et forhold uden ærlighed ja det er dømt til døden for helt “seriøst” hvor mange bliver sammen hvis de ikke har glæden ved de samme ting i legen, seriøsitet er vel i bund og grund ikke målbart, for hvis det var det så ville vi nok ikke skulle gå gennem livet på evig jagt efter den eneste ene og alligevel så er den jo hånd gribbelig, i og med hvis man finder en legekammerat og denne har de to andre kvalifikationer, ja så er seriøsiteten det vel også hvis man sammen kan lege mere end 2-3 gange.

  Jeg ved ikke hvorfor det er gået af mode med at kæmpe for noget man gerne vil have, det er blevet et “køb” og smid væk samfund, vi køber ind som aldrig før og passer det ikke lige ind til ens andre ting ja så bare ud med det, sådan er det desvære også blevet når det gælder ens sexliv, kan “han” ikke yde det jeg ønsker 100 %, ja så pyt, ud med ham, der er jo så’en ca. 500.000 andre, inden for rækkevide, dem prøver vi da bare, sådan virker det bare ikke i mit univers, for er der ikke bare lidt kemi så kan legen ikke begynde og hvis vi ikke først har drøftet hvad vi tænder på og hvor langt vi kan gå i legen, ja så er der heller ingen grund til at starte for hvorfor skulle jeg påføre mig selv mere end jeg ved jeg kan klare, det bringer kun psykiske men og dem er jeg gerne foruden og for mit vedkommende bliver legen med BDSM, bedre og bedre for hvergang, for jo mere leg jo mere tillid, er der til hinanden, og jo mere vil jeg gøre for min Herre. men der er efterhånden kun min lille verden der er skruet sådan sammen.

  knus aida

Leave a Reply


seven − = 3

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak