Respekt

Overhørte for ganske nyligt en interessant dialog mellem 2 turtelduer, der helt klart var ved at kurtisere hinanden. Han var ganske erfaren, hun ny. De var helt klart igang med at forhandle om hvordan deres forhold skulle køre. Hun ville at det skulle være ok at hun evt ledte efter en kæreste ved siden af, og hvis hun var i byen, så var det ok at hun tog en anden med hjem, han knurrede men indvilligede dog modvilligt. Han forlangte så til gengæld at hun ikke så andre Herrer end ham, ligesom han heller ikke ville se andre kvinder end hende mens de så hinanden. Hun blev stille, tænkte meget, og svarede så at det måtte hun tænke over, for det kunne hun ikke lige se forskellen på…

Er jeg en gammel sippe når jeg stejler her? Hvad blev der af engagement? Er sex og BDSM noget vi bare tager som om det var et ta selv bord? Jeg kan ikke have det! Jeg sætter selv engagement højt, og når jeg går ind i et forhold til en person, så er det med det langsigtede for øje, dybden, virkelig komme ind under huden på den anden og finde en fælles hjerterytme når vi er sammen. Er jeg bare gået af mode, eller hvad sker der lige derude.

Som altid er kommentarer velkomne fra alle andre end min psykiater ;-)

Adm’eren

5 Responses

 1. Aida
  Aida 31/12/2007 at 00:16 | | Reply

  Er fuldstændig enig. BDSM opleves kun halvt, hvis man ikke har den speciele, intime forbindelse med. I hvert fald i mit hoved…

 2. S
  S 02/01/2008 at 13:49 | | Reply

  Først bliver jeg nød til at spørge; hvad er det præcist du stejler over?

  For paret er jo tydeligvis ikke turtelduer nok til at de vil gå linen ud og involvere sig i hinanden nok til at være kærester. Det lyder som om de er ude i forhandlinger om at have et forpligtende, uforpligtende forhold.. Hvilket i mine øjne er groteskt, men dog ofte set i bdsm miljøets ufornøjelige regi.

  Eller er det hele idéen om at have et uforpligtende forhold der skurre dig?

  For så må man spørge om ‘forpligtende’ er noget der kan gradbøjes? Jeg vil gerne forpligte mig, men jeg vil ikke være kærester.. Jeg forpligter mig for en weekend, men ikke ud over det. Hvad er længere sigt? Er det netop ikke kun noget man opnår med et kæresteforhold eller ægteskab? Eller er det bdsmfolkets evige smygen uden om, der gør at ‘længere sigt’ bliver en kende kort?

  Hvordan vil man opnå: “så er det med det langsigtede for øje, dybden, virkelig komme ind under huden på den anden og finde en fælles hjerterytme når vi er sammen” i et forhold hvor man ikke vil forpligte sig på livet, sure sokker, børnehentning, økonomi osv osv?

  Hvis BDSM skal opleves som seksualitet, noget man knepper sig til.. så kan man vel godt forhandle som turteldurene. Men hvordan kan BDSM opleves helt, hvis man ikke vil forpligte sig til mere end sex?

  How…

 3. tøseliv
  tøseliv 03/01/2008 at 19:45 | | Reply

  Det første man må gøre sig og sin partner klart ved indledning af et forhold, er vel hvad det er man søger..

  Nogen har stor fornøjelse af at “lege” med mennesker som de intet forhold har til … f.eks. i klubber mv.
  Andre har en Herre/tøs/Domina/slave ved siden af manden/kone, som måske ikke har sammenfaldende sexuelle interesser. Her får de deres BDSM-behov dækket, fysisk såvel som psykisk og føler sig måske ligeså forbundet med deres S/m-partner som ægtefællen.
  En anden gruppe har brug for “den eneste ene” (indtil videre*s*), hvis de skal have det fulde udbytte af legen…

  Dem du, Attila, skriver om tilhører en 4. gruppe. Jeg vil kalde dem “legekammerater” (indtil videre..*s*). Mens de måske venter på den “eneste ene”. Hvis de finder tilfredsstillelse i den type forhold er det da fint nok. Ganske uforpligtende.

  Jeg melder mig dog til gruppen, som har brug for den “eneste ene” for at få det rigtige udbytte.

 4. Adm'eren
  Adm'eren 07/01/2008 at 05:24 | | Reply

  @S

  Jeg stejler over at man end ikke vil kommitte sig til hinanden i noget, der kræver dybde, indsigt og masser af tid før det er optimalt.. I min verden hænger det ikke sammen

  @tøseliv

  Igen er vi ret så enige og alligevel ikke.. jeg vil mene at parret omtalt er multipolygame.. de vil ikke knytte sig, eller hun vil ikke, og det er synd i mine øjne.

  Att

 5. aida71
  aida71 10/01/2008 at 23:06 | | Reply

  Respekten i det du skriver Attila, det er der ikke noget af, som jeg ser det, hun ville få lige så meget, hvis ikke mere ud af det i en af de mange udemærkede klubber vi efterhånden har her i DK, han skulle så til gengæld, se at finden en anden for han ønsker helt sikkert noget mere end hende.
  men der er så mange forskellige måder at dyrke denne form for sex på, den ene af dem tager jeg 100% afstand fra, det er den hvor en “gift” M/K har en slave(inde) ved siden af sit forhold, det er manglende respekt for den person, man er gift med, fordi får man ikke hvad man gerne vil, have i ægtesengen ja, så er der squ kun en der er skyld i det og det er en selv, da der så ikke har været ærlighed omkring ens seksuelle ønsker og behov, og har man en gang sagt JA til at leve sammen på godt og ondt, ja så må du undertrykke de behov eller lade dig skille, sådan ser verden ud hos mig, alt andet er utroskab og det er det eneste jeg ikke kan sammen med, undskylder på forhånd hvis der er en eller anden der skulle føle sig stødt, ja der kan sagtens være flere indblandet i en god BDSM leg, men så er det først efter at man som par har talt dette igennem, for den bedste leg kommer når man har føelserne med. Dette var mit lille bud på dit indlæg.
  aida

Leave a Reply


9 − = two

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak