Taknemmelighed

For ganske nyligt talte jeg med en sød ung dame omkring det at være aktiv BDSM udøver. Hun udtrykte noget som jeg sjældent møder – Taknemmelighed for at en mand vil gøre så grumme ting ved hendes krop, og samtidig bliver gevaldig opstemt ved det.

Den satte nogle tanker igang i mit hoved. Tager vi vores partnere for givet? Er det blevet en selvfølge at magt og ydmygelse er en del af vores sexualitet? For mig bliver det aldrig en selvfølge, jeg nærer en dyb respekt for de kvinder jeg får lov at gøre slige ting ved – Tænk at lade en anden give en en gedin røvfuld, eller sågar tage magten fra en, og blot være et redskab i modpartens hænder? Det er da ikke almindeligt og hverdagsagtigt i mine øjne. For mig er det tæt på en gave hver gang en rund og varm popo passerer mit øje, jeg hår sådan en.. varm følelse af hengivenhed – Føler at der er dybde, glæde og samhørighed med den person som lader mig gøre slige ting.

Tænk over hvad det er I gør, med hvem i gør det, og lad det aldrig blive en rutine sag, en selvfølge at det gør jeg bare, og det skal jeg bare tage imod, så forsvinder det smukke spil og udfordringen.

6 Responses

 1. tøseliv
  tøseliv 06/01/2008 at 14:14 | | Reply

  Du har så evigt ret Attila..

  Dybde..glæde.. samhørighed…og hengivenhed bør føles af begge parter..

 2. Forvirret Femininum
  Forvirret Femininum 06/01/2008 at 19:34 | | Reply

  Kære Attila… Dine ord rører en dyb længsel i mig.

  Dominans/underkastelse er en rimelig ny verden for min kæreste og jeg, og den er opstået af et oprigtigt behov fra min side om at tilhøre ham. Vi har været sammen snart 6 år, og først for nylig fortalte jeg ham om dette behov. Jeg føler virkelig at jeg har en gave, jeg gerne vil give ham, og han vil gerne modtage den, men jeg ved ikke om han egentlig forstår dybden af mine følelser, og om han egentlig helt forstår omfanget af, og ved, hvad han skal gøre med min “gave”…

  Men jeg ved også at jeg står med den letteste ende af læsset lige nu (ikke at underkastelsen er let, for jeg er sædvanligvis en meget selvstændig kvinde), det er ham der skal tage teten…

  Om det for ham er en gave…eller en byrde, det ved jeg faktisk endnu ikke….
  Det vil tiden vise. Men jeg har stor stor respekt for at han forsøger imødekomme mig….

 3. Adm'eren
  Adm'eren 07/01/2008 at 05:28 | | Reply

  @tøseliv

  Det bør føles helt ned i mavsen, dernede hvor det gør godt.. der hvor det kilder og er rart.

  @Feminium

  Han har aldrig været i et Dominansforhold før? Min respekt, mit indtryk er at han gør det rigtig godt. Om han finder det pirrende, og har overskuddet til altid at være ovenpå, ja, jeg håber det for jer begge. Prik lidt til ham, det kunne være rigtig interessant at se hans syn på sagen og dig..

  Att

 4. Forvirret Femininum
  Forvirret Femininum 07/01/2008 at 09:19 | | Reply

  Attila… Ingen af os har været i et dominansforhold før…. Så på den måde har han ikke noget at “leve op til”…jeg har ikke noget sammenligningsgrundlag. Jeg har heller ingen forventning til at han ALTID skal være ovenpå…vi starter jo i det små… Men jeg kan da mærke at han kan lide den nye magt han har fået…han ved bare endnu ikke hvor vidt han kan drive den *S*

 5. Adm'eren
  Adm'eren 08/01/2008 at 09:47 | | Reply

  @Femininum

  Umm glædes meget over jer.. at I så fordomsfrit lader jer føre ind i en så smuk verden, en verden af smukke oplevelser.. nyd det.. det kommer kun igen som gode minder

  Att

 6. aida71
  aida71 10/01/2008 at 23:28 | | Reply

  Ja hvad kan der siges her, Attila hvor er jeg enig i dit indlæg, men den form for taknemmelighed, kommer jo ikke bare, det er noget der tager tid, den ligger så dybt at den kun kan hentes frem, hvis der er ægte føelser indblandet, og de kommer jo kun hvis legen er mellem to elskende, og ikke blot et engang knald som det er blevet så moderne med også indenfor BDSM.

  aida

Leave a Reply


six × 7 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak