Et farvel

I dag var så sidste dag min ellers faste og trofaste model er med til binderiet.

Tankerne går helt sikkert til de mange gode timer vi har bundet, grinet, hygget og haft det smadder hyggeligt. Nogle af binderierne kan I jo se her på siden, og måske endda blive inspireret af. Det har været et fedt trekvart år, der er slået mange knuder, mange ting er prøvet af, min twistede hjerne har fået sin sag for, og vi har begge nydt det. Ingen tvivl om at det ikke bliver glemt, og mine varmeste tanker følger helt sikkert dig med på din rejse, tak for den tid vi har haft sammen, det bliver svært at finde en hvor kemien, glæden og råhyggen er i samme klasse. God vind til dig, jeg håber du får lige så mange og gode oplevelser nu du er flyttet udenfor min rækkevidde.

Att.

PS: Bondage opdateringerne er lidt på standby af samme grund..

2 Responses

 1. Forvirret Femininum
  Forvirret Femininum 10/01/2008 at 09:13 | | Reply

  Lidt vemodigt er det vel altid, når et godt samarbejde må ophøre, men det lyder som om det har været inspirerende og givende for jer begge, mens det har stået på…

  Jeg glæder mig til den dag kæresten og jeg skal lege med reb og knuder, så vil vi nyde godt af dine instruktioner og billeder…. TAK!

 2. tøseliv
  tøseliv 11/01/2008 at 21:38 | | Reply

  Attila.. Jeg ved det er vemodigt at sige farvel til din model. I havde fundet en god måde at samarbejde på. Men du er nødt til at tro du finder en ny legekammerat.. Det skal du.. *s*

Leave a Reply


five + = 13

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak