Single og til BDSM

Single og til BDSM, jamen det kan man jo ikke, eller kan man? Er man switch er den jo ikke så kompliceret, så kan man bare smække sig selv en med ridepisken, så er det ude af verden og der er fred og ro, og samtidig fik man så udlevet begge sider samtidigt.. Nae, den går nok ikke i længden..

Som single Top tænker jeg af og til på om verden ikke ville være nemmere hvis jeg ikke havde mine småperverterede lyster udi at smække en skøn popo, binde og gøre en kvinde helt hjælpeløs, og nyde at presse hende derud hvor der er allerdybest, og alligevel trygt fordi hun ved jeg er med hende hele vejen. Burde jeg ikke gå ud og få mig en vanilla kæreste, sådan til lørdagshygge, film på TV og lidt missionærstilling 2-3 gange om ugen. udvalget er trods alt noget større, og min normale berøringsflade er primært med vanilla mennesker. Smile til familien og være fri for at skulle være kreativ og i stedet køre livet på autopilot.

Det holder ikke.. Jeg kan ikke slippe rebet, kan ikke slippe mine tendenser til at styre i en given play situation, jeg føler ikke at jeg hænger sammen uden Dominansen. Nej, den skal ikke være der hele tiden, men den skal være der. Smækkene, de livsgivende røde baller, euforien over at smække en numse varm og lækker. Jeg må erkende at jeg ikke kan ikke kan uden dominans i mit forhold, men jeg har det heller ikke godt med løs sex med dominans, det holder heller ikke – Ergo, jeg må støve drømmekvinden op, hende, der vil forgudes og pines udi den smukke verden af Erotisk Dominans.

Att

8 Responses

 1. Carmen
  Carmen 13/01/2008 at 13:16 | | Reply

  Jeg er sikker på at hun er derude et sted, og kun venter lige nøjagtig på dig :-)

  Hvem ved hvad der evt. gemmer sig under overfladen på en ellers tilsyneladende vanillakvinde ;-) Man kan være heldig at man bliver positivt overrasket.

  Kærlig hilsen
  Carmen

 2. Mørk Sjæl
  Mørk Sjæl 13/01/2008 at 15:43 | | Reply

  Kære Attila.

  Du skriver selv svaret og du kendte det vidst godt i forvejen ikke?

  Mit svar til tøseliv kan næsten kopieres 100% herind:

  http://trine4000.smartlog.dk/-post126842#comments

  Pas på du ikke lukker dig selv inde og står med det hele – bortset fra det du virkelig ønsker og drømmer om.

 3. Forvirret Femininum
  Forvirret Femininum 13/01/2008 at 15:47 | | Reply

  Kære Attila…

  Jeg er heller ikke i tvivl om at der findes en dejlig kvinde derude, som en dag vil nyde godt af dine kyndige hænder… *sMiler* Du må væbne dig med tålmodighed og i mellemtiden nyde den “frie dressur”…

  KH FF

 4. Adm'eren
  Adm'eren 13/01/2008 at 17:27 | | Reply

  @All

  Måske jeg har udtrykt mig forkert, jeg er ikke i tvivl om at den rette er derude, var, fra mig af, mere et spindoff af mine tanker, nogle af dem, der passerer forbi når man ser kammeraterne skifte kæreste som andre skifter HT kort, så er det jeg tænker over tingene, tænker for meget, og tænker måske lidt for snørklet..

  Att

 5. aida71
  aida71 13/01/2008 at 17:58 | | Reply

  Dear Attila

  ja så får du alligevel en responce på navlepilleriet/strøtankerne for denne weekend, du skriver jo selv svaret, i og med at mange skifter partnere som nogle af os skifter trusser, det gør de jo fordi de ikke giver klart udtryk for hvad de vil have, samt de ikke ønsker at kæmpe det de har kært, er nemmere at stikke halen mellem benene og rende så stærkt at man ikke kan se røven for bare skosåler.

  Jeg ved med sikkerhed man kan leve uden SM, men hvis man virkelig er til BDSM ja så kan vanilla kun bruges i en periode, alt efter ens person, ja så vare denne periode alt fra 6 md. til et par år.

  Nå ja blot til trøst så er der med sikkerhed en til dig derude.

  Knus aida

 6. Tøsen
  Tøsen 14/01/2008 at 08:35 | | Reply

  Nu er sexualitet en drift…. vi kan ikke undertrykke vore drifter, ihvertfald ikke gennem hele livet.
  De fleste af os, vælger nok at sætte dem til side i perioder(altså vores drifter-her BDSM) det kan være efter et brud, efter en dårlig oplevelse osv.

  Men min oplevelse er at trangen dukker op igen, jeg levede uden BDSM i 9 år, da jeg valgte at træde ud af det forhold … kom driften igen, større og mere end den nogensinde havde været før, jeg har haft et par partnere siden mere eller mindre fast som har hjulpet mig på vej i mit univers i mit søgen efter min tøs som jeg var i tvivl om var der.
  Jeg har fundet mit sted *smiler*
  og ja jeg ved med mig selv at skulle tingene ikke gå for mig, så vender jeg ikke tilbage til søgen efter “ham”…. jeg syntes ikke at man skal nøjes i vores univers, jeg vil ihvertfald ikke.
  ofte dukker “den” op når man mindst søger efter det og når man mindst venter det.

  Kærligst
  tøsen

 7. LilleKvinde
  LilleKvinde 16/01/2008 at 15:30 | | Reply

  Kæreste..
  Det kunne næsten være mine ord Du her har lagt på skrift.

  Tanken på om jeg skulle slå vanillablod i årerne og presse mine længsler så langt ned, om muligt, at jeg kunne affinde mig dette, har strejfet mig ganske ofte. Og hvorfor? Fordi jeg føler mig fuldkommen på tabt grund, når jeg søgende ikke kan finde Ham der magter mig. Fordi jeg føler mig tom indvendig, når jeg ikke bliver beriget med “Hans” kærlighed.

  Så ville det, omend en smule urealistisk, være nemmere at underkue mig selv og leve i noget jeg dog ikke kan forsvare?

  Jeg kan ikke misunde, dem der skifter partner ofte, for hvis jeg gjorde det, kunne jeg ligeså godt slå mig til vanillakredsen. Og mon dog ikke også Du ved, at det føles næsten lige så tomt, som at være helt foruden. Hvad jeg kan misunde dem for, er at de er tilfredse med det…

  Jo højere Du kommer, jo dybere er der ned. Jo dybere ned, endnu højere kan Du komme. Og med en intelligens på langt over gennemsnittet, og en skarp tankegang som Din, ja så er det heller ikke nemt at væbne sig med tålmodighed… vel….?

  Jeg føler med Dig, og Dine tanker! Kender dem SÅ godt! Og skønt, er det trods alt, at læse Dine ord her, som næsten kunne være mine. Jeg kan heller ikke leve foruden. Jeg VIL ikke leve foruden.. Slvom jeg til tider stadig er i tvivl…

  Tanker fra
  LilleKvinde – Med ønsket om en forrygende aften!

 8. painfull-pleasure
  painfull-pleasure 16/01/2008 at 22:53 | | Reply

  Næ man skal ikke vende tilbage, har man med egne ord opnået det uopnålige, og mistede det, er der ingen vej tilbage, kun at nøjes…………………

  Painfull

Leave a Reply


two + 2 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak