Nawa Nysgerrig.

Nu Aida har været så flink at skrive lidt om deres rigtig gode oplevelser i Vanløse så vil jeg da berette lidt om torsdagens Nawa nysgerrig. Forventningerne.. var ret små, men der var faktisk en del flere end jeg havde håbet på, og der gik ikke ret lang tid før folk kom op af starthullerne og var nysgerrige.

Der blev bundet både de enkle ting man også kan gøre hjemme, men også ophæng og jeg tror alle havde en god og positiv oplevelse, så lur mig om ikke der kommer nogle nye medlemmer i nær fremtid.. jeg er i hvert fald ret sikker på at flere af dem kommer igen.. både i Nawa og til forårs eventet. For dem af jer, der er smilister, så kan jeg anbefale det når nu vi gentager det om 3 mdr’s tid.

Att

2 Responses

 1. Mørk Sjæl
  Mørk Sjæl 18/01/2008 at 10:50 | | Reply

  Attila, bliver der nogensinde afholdt bondagekurser/aftener/seminarer for mennesker der ikke er medlem af Smil eller andre foreninger?

  Og vil man som single mand, være velkommen til et sådant arrangement?

 2. Adm'eren
  Adm'eren 18/01/2008 at 14:19 | | Reply

  @MS

  Jeg ved at steder som Black marked har fået lavet arrangementer for deres medlemmer, men hvad der sker på den jyske scene ved jeg faktisk ikke. Prøv at maile SMil århus, måske de ved noget?

  I går i Smil var der en del singler, jeg vil sige at der var flere singlekvinder end der var singlemænd, så jeg kan ikke andet end forestille mig det..

  Att

Leave a Reply


+ 1 = two

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak