At være anonym.

De sidste dage har en del blogs lukket, nogle af dem jeg har været glad for at læse med i. Fælles for dem er at de alle har været ret personlige, og har gået tæt på intimitet og nærvær. Et andet fællestræk har været grunden til at lukke – Folk fra omgangskredsen/Exkærester har læst med og givet sit besyv med på bloggene. Begge lukkede blogs er begrundet med at virkeligheden kom for tæt på, og anonymiteten ryger sig en tur. Det er jo ikke fedt at folk vælger at droppe deres gode skriverier.

Jeg har pillet lidt i navlen for at give jer et par gode råd til anonymitet. En af de første ting I skal gøre, er at oprette jeres blog i en blogfarm, blogger.com, wordpress.com, smartlog.dk noget i den stil. Opret en emailadresse kun til den blog, den kan evt videresende til jeres almindelige mail, så I ikke skal checke den alt for ofte, bare pas på med at svare fra den almindelige adresse. Når I kommenterer på andres blogs, så skal i gøre jer klart om det er jeres blogidentitet, eller jeres rigtige identitet i bruger, det kan være en balanceakt at vælge den rigtige, overvej det, og hold jer kun til den profil/identitet, jeg vil anbefale at holde blog og kommentarer i samme profil, på den måde kan I også få feedback til jeres egen blog fra egne indlæg.

Når I skriver indlæg om hverdagen, så husk at fordreje sandheden lidt hvis der er 3 parts person omtalt, vedkommende kunne måske genkende situationen, og så er i genkendt. Nævn ikke navne, og prøv at anonymisere tingene lidt med mindre det er meget store events ala Manifest. Læs jeres indlæg igennem et par gange, ret stilen, så den ikke er så meget jeres egen, måske lave en stribe karakteristiske slå/stavefejl.

Disse simple tiltag bure gøre jer rimelig anonyme, og husk.. skriver en på bloggen som i kender, så lad være med at lade jer påvirke, vedkommende ved jo ikke hvem I er.
Att

9 Responses

 1. LilleKvinde
  LilleKvinde 20/01/2008 at 12:18 | | Reply

  Kære Attila,
  Tak for denne post!
  Det er nogle rigtig fine råd Du har listet op som jeg håber vil blive taget til sig, at Dem der ønsker at være anonyme.

  De helt små ting kan være meget fældende, som tegnsætning bl.a.

  Det er da rigtig ærgeligt pludselig at finde en blog væk!
  Nu har jeg ikke læst SÅ meget af de blogs Du linker til, men der er et par stykker jeg gerne ville have fulgt med i, og den ene er væk nu :-(

  LK

 2. aida71
  aida71 20/01/2008 at 14:10 | | Reply

  Hej Attila

  Det grundlæggende ihvertfald i min tanke gang er, at laver man en site eller blog, så skal det være en klart at man lige pluselig er indhentet enten af svigermor, kollegaer, eller ex’er, hvilket ikke er særligt rart, men desvære ikke uundgåligt, men alle dine råd lyder godt.

  aida

 3. LilleKvinde
  LilleKvinde 20/01/2008 at 15:06 | | Reply

  Puha Aida… Jeg sidder helt og bliver glad for jeg ikke behøver være “hemmelig”.. Jeg føler godt nok med Jer der har behovet for det…

  LK

 4. Tøsen
  Tøsen 20/01/2008 at 16:29 | | Reply

  hmm hvordan skulle de kunne indhente en hvis man er anonym ?
  jeg tror da ikke umiddelbart der er nogle der vil kunne genkende mig i min blog.
  men ok man skla nok aldrig sige aldrig
  Tøsen

 5. Mørk Sjæl
  Mørk Sjæl 20/01/2008 at 17:55 | | Reply

  Gode råd Attila, dem kan jeg kun tilslutte mig.

  Faktisk har en person kommenteret på min blog, som jeg kender (perifert) i virkeligheden og som absolut intet ved om mit privatliv. Der skulle jeg godt nok holde tungen lige i munden for ikke at skrive “Hej xxx”….

 6. aida71
  aida71 20/01/2008 at 23:32 | | Reply

  Undskyld Attila (at jeg lige reagere kan se det er til mig)
  LilleKvinde jeg er ikke specielt anonym, alle mine gode venner kender mit nick, men jeg går ikke og reklamere med hvad jeg er til seksuelt når jeg er på job, derfor svare jeg ikke med navn adr. og telefon nr.
  Ej heller kunne jeg have en side med mit eget navn, der er heller ikke ret mange vanilla der invitere indenfor i deres seng, ville nok heller ikke være interresant at se på.
  aida
  PS : har ingen side ej heller Blog

 7. Aida
  Aida 21/01/2008 at 09:06 | | Reply

  Hey

  Der er rod i identiteterne ;-) Der er én, som er så uforskammet at bruge mit nick!

  Alle dine råd, Attilla, har jeg skam også selv efterlevet så godt som muligt. Jeg har ændret lidt info hist og her. Holdt mig fra at skrive for meget om mine hverdagsproblemer – i hvert fald da jeg begyndte at koncentrere mig om at skrive om sex.
  Men udbyttet af skrivningen falder altså voldsomt, når man bruger meget energi på at skjule ting og hvis man ikke får lov til at skrive om de ting, som presser på. Så kan det være lige meget. Jeg skriver fordi der er noget som brænder på. Det er som regel den slags blogs, som er interessante at læse, hvis I spørger mig. Dem der blotter sig.

  - Aida

 8. aida71
  aida71 21/01/2008 at 15:43 | | Reply

  Hej Aida

  Nu overtager vi lige tråden for en stund, jeg havde navnet først nå, men da med småt, så jeg har lidt svært ed at forstå forvekslingen.

  Jeg giver dig helt ret i at de bedste sider er dem der er blottet helt ind til benet, og det er noget man skal gøre sig klar om man vil kunne gennemskues, af dem der kender en godt, derfor jeg ingen side har. Jeg nåede desvære kun at skimte din blog, så jeg håber inderligt du kommer igen, er nemlig lidt sjovt når jeg bliver mødt med “fin side du har” hvor efter jeg må meddele at det ikke er min.

  aida

 9. LilleKvinde
  LilleKvinde 22/01/2008 at 21:13 | | Reply

  Det er mig der roder rundt i identiteterne. Sorry sorry!!

Leave a Reply


+ two = 11

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak