Oplæring eller naturlig sadisme

Tidlig morgen.. og skal møde sent.. 2 hårrødder persser sig på for at komme op først.. Skal jeg lave væddeløb mellem dem, eller skrive endnu et indlæg om hvorfor de vil ud. Indlægget vandt, jeg trak hårene ud, så er det problem løst.

Inspireret af diverse blogs, og meget diskussion omkring sadisme ved frokostbordet (Jo mine kollegaer kender mine sider) sidder jeg og grubler over om man er naturlig sadist, eller man oplæres til det gennem ens liv?

For mit eget vedkommende, ja, så har det været en selvdreven lyst, en ting der stille og roligt er acceleret mere og mere gennem mit voksenliv. Startede med uskyldigt binderi, lidt klaps på ballerne, lidt rollespil. Senere hen er det accelereret, nysgerrigheden har drevet mig mange steder rundt, prøvet mange ting, de fleste ting er fede, superfede på en god måde. Jeg har nogle gange forhørt mig hos folk med mere erfaring udi nye ting jeg gerne har villet arbejde med, og har oplevet en meget positiv respons på tingene, både fra dem emd mere erfaring, og dem, der har oplevet mig prøve tingene af. De ting jeg har skulle prøve af på andre har jeg så vidt muligt prøvet på mig selv, første gang med nåle lignede min venstre underarm en stiknarkomans.

For mig har det altid faldet naturligt, når jeg smækker en røv højrød, så står fyrtårnet og blafrer, og det sender kuldegysninger igennem min krop. Når rebet strammer , og blikket flakker, så nyder jeg, forsvinder ind i en sagelig lille bobbel. For mange af dem jeg kender og færdes imellem er det naturligt for dem at gøre det de gør, de nyder det, og ved at deres partner er glad for hvad de gør ved dem.

Flere steder læser jeg at folk vil oplæres, der snakkes om at blive sadist fordi det er det man vil, fordi ens partner trænger til en fast hånd og streng opdragelse. Det skræmmer mig lidt, jeg føler ikke at personligheden er med, det man gør som påtaget sadist ikke følger ens hjerte, og det er rigtig vigtigt at have med sig, i hvert fald i min bog. Oplæres i teknikker kan jeg forstå, der er jeg selv stadig på skolebænken,men at oplæres i ondskab? Den holder altså ikke, BDSM handler jo om consensualitet, om at presse modparten til det vedkommende allerhelst vil (Tak SC ;-) ).

Sadisme og naturlig Dominas kan ikke læres, det kan fremelskes, men hvis det ikke ligger til personen, så kommer det heller ikke frem. Ligger det derimod til personen skal det lokkes frem, så bliver verden lidt smukkere. og ja, det samme gælder naturligvis også den anden vej rundt.

Att

17 Responses

 1. LilleKvinde
  LilleKvinde 22/01/2008 at 08:50 | | Reply

  Godmorgen, Attila!
  Sikke nogle tanker der svirrer rundt for morgenstunden!!

  Jamen jeg er da vågen nu! Så…

  Jeg ved ikke om det er noget jeg bilder mig ind, det her. Men jeg synes uden tvivl at kunne mærke forskel på Sadister og påtaget Sadisme med det samme.

  Og jeg skal selvfølgelig lige understrege, som altid. At det her er min mening, og ikke en påstand!

  Påtaget sadisme, ligger i hovedet, og udøves med den fysiske krop. Det er så tydeligt så tydeligt for mig! Det tager mig ikke mere end 10 sekunder, at mærke om det er tilfælde. På mig virker det akavet, sporadisk og ikke mindst bedragende. Jeg går en stor bue uden om det, både irl, og her på nettet når jeg spotter det. Jeg gider det simpelthen ikke. Jeg får en trang til at henvise dem til en god psykiater!!!

  Påtaget sadisme, mener jeg, bunder i rent dårligt selvværd, manglende selvtillid, og manglende evne til at finde ro i sig selv, og vide hvem man er. Jeg føler, når jeg står overfor en påtaget sadist, at jeg står med et menneske der er snotforvirret, og på ingen måder kan finde hoved og hale i sig selv, lyver for sig selv, og forsøger at lægge sin identitet i noget håndgribeligt. Sadismen.

  HEY! Jeg er sadist, jeg ER noget. Jeg KAN noget!

  Jeg mener, at Sadisme er medfødt. Ligesom ens køn er medfødt. Ligesom fregnerne på min krop er medfødt, og bare altid vil være der. Sadisme er ikke en maske der tages på, det er sådan man er.

  Jeg får også gåsehud når jeg ser/læser ting fra en påtaget sadist. Jeg ser dem som farlige mennesker, når de bevæger sig i ekstremerne, vidende om, at de ikke har dem selv med på nogen måder. Når noget er påtaget, så vil det krakelere på et tidspunkt, når begæret f.eks. tager over. Det er rimelig uheldigt, hvis de på tidspunktet det sker, har et menneske i deres magt.

  Se det er at lege med døden! Måske ikke den fysiske (selvom det er set), men i hvert fald den psykiske.

  Jeg kan forstå oplæring kan finde sted, til teknikker, som f.eks. at binde. Og jeg forstår oplæring, til inspiration. Men bestemt ikke til at drive en sadisme frem der bare ikke er der.

  Lidt tanker, her fra morgenstunden… Var egentlig rart at få tænkt igen. Så tak for det :-)
  LK

 2. Tøsen
  Tøsen 22/01/2008 at 09:07 | | Reply

  mmmm lidt mere at kommentere på ;-)
  jeg tror nu ikke hverken sadisme eller masochisme er medfødt, jeg tror det er noget vi udvikler gennemvores opvækst og nej jeg mener ikke man nødvendigvis skal have haft en dårlig barndom osv osv.
  men jeg mener at oplevelser gennem vores opvækst ..gør os som mennesker også vores sexuelle sider bliver påvirket, men ja jeg taler her om dybe psykologiske aspekter som jeg tror har indflydelse på os.

  Jeg må tilstå at min opfattelse er at de sidste par år er der næsten gået “mode”i at være sadist eller masochist.. har stødt på en del der ikke er det hel hjertet, men som lillekvinden siger så er man “noget”.

  men hvad er en sadist egentlig ?? er det ham der har både den fysiske og psykiske del med, eller er det ham der bare kan påføre fysisk smerte.
  tjaa det er vel en personlig definition.

  tøsen

 3. LilleKvinde
  LilleKvinde 22/01/2008 at 10:17 | | Reply

  Hej tøsen,
  Det er skønt med flere meninger! :-)

  Jeg havde mine første fantasier som 4 årig.. Jeg husker dem lige så tydeligt. Jeg var naturligvis ikke bevidst om deres seksuelle relation, men de lå der!! Så jeg tror virkelig på, det er ganske medfødt. Og i øvrigt, har det været sådan tusinde af år tilbage. Det er først i nyere tid, at rødstrømpefænomenet kom til, og opvækst med ligeværdighed blev en realitet.

  Ordets betydning af Sadist, hvis du slår det op, så betyder det, en person der føler nydelse ved at påføre andre smerte.

  Ønsker alle en god dag!

  LK

 4. LilleKvinde
  LilleKvinde 22/01/2008 at 10:27 | | Reply

  En udvidet udgave siger sådan her:

  Sadisme er en parafili, der kendetegnes ved seksuel lyst eller passion til at være dominerende eller styrende i et ellers ligestillet, erotisk forhold. Opkaldt efter Markis de Sade af den østrigske psykiater Krafft-Ebing, der i datidens ånd tillagde betegnelsen en sygelig betydning, derfor er den traditionelle opfattelse af sadisme: (sygelig)kønslig tilfredsstillelse ved at pine en anden.

  Det ses derfor ofte, at seksuelt betonede overgreb og mord straks defineres som “sadistiske”, selvom den slags ulovligheder ikke er en del af den sadistiske sexleg. I disse situationer ville det være rigtigere at fokusere på voldsmandens (m/k) mentale tilstand, manglende følelsesmæssige indlevelsesevne og seksuelle ensomhed.

  Sadistens ideelle seksuelle modpol er masochisten, en person, der opnår seksuel tilfredsstillelse ved at blive domineret.

  Et sidespring.. Undskyld Attila!

 5. Tøsen
  Tøsen 22/01/2008 at 11:07 | | Reply

  Hej LilleKvinde :P

  jaa det er skønt at der findes mange varierende meninger .. elsker alle de forskellige synspunkter og mennesker, det giver altid en udvidelse af ens horisont :)

  Atti … du må lave en side til os så vi kan debatere :P hehe.

  nå men back to subject :S

  ja børn er jo sexuelle væsner, de fleste børn udlever jo sexualitet, vi kender vel alle doktor lege osv.
  sexualitet er jo en drift som vi ikke kommer uden om. husker også temmelige tidlige fantasier eller hvad man kan kalde dem.
  hvad min pointe er med at sige dette har jeg glemt nu *griner*
  men hvad så fik jeg da sagt lidt mere ;-)
  vender lige tilbage hvis “pæren” skulle gå igang med at lyse.

  Kærligst
  tøsen

 6. LilleKvinde
  LilleKvinde 22/01/2008 at 11:49 | | Reply

  haha tøsen..
  Herligt du poster dit indlæg alligevel, selvom du har glemt pointen hihi.. skønt!

  Man ja.. tidlige fantasier.. ak ja.. vækker minder ;-)
  Afventer pæren måske lyser igen ;-)

  LK

 7. aida71
  aida71 22/01/2008 at 16:29 | | Reply

  Hey i to dejlige tøser

  Det er lige før i har overtaget siden her, jeg vil give lillekvinde ret i at det sekuelle aspekt, i ens liv kommer fra ens gener, jeg ved jeg har haft de tanker og drømme så længe jeg kan huske tilbage (kan ikke huske tilbage til jeg var 4 år, er jo gammel), men oplæres til SadiSt, kan man ikke, jeg vil nødig under vedkommens behandling, jeg tænker straks på flere års indlæggelse på sygehuset, først kirugisk for at blive lappet sammen fysisk, derefter nogle år på psykiatrisk hvor den mentale tilstand skal normaliseres (gad vide hvordan jeg skulle blive normal), lillekvinde jeg kan ikke lide din “jeg er noget jeg kan noget” for det er næsten hvad jeg siger.
  Men essensen i det jeg har skrevet er Sadisme m.m kan ikke læres min mening
  aida

 8. Tøsen
  Tøsen 22/01/2008 at 17:23 | | Reply

  Hej aida :)

  jeg håber ikke du har opfattet i det jeg skriver at blive sadist er noget man lærer, det er ihvertfald slet slet ikke det jeg mener.
  Det er uden tvivl noget man har i sig… ikek noget man fra den ene dag til den anden bestemmer sig for at være ( puha for en tanke :S)

  Har da stødt på en enkelt som bare mente at det at piske løs på en kvinde mås ..det gjorde sadisten.
  ja i kan jo nok gætte jer til hvor min respekt for ham lå henne ;-)

  tøsen.

  ps. LilleKvinden…lyset er ikke kommet endnu :-/
  det er kun ind imellem at det sker :D

 9. aida71
  aida71 22/01/2008 at 18:38 | | Reply

  Hey tøsen

  Det var desvære sådan jeg læste det sorry, men sådan er det desvære men det skrevne ord, det kan så let misforståes, men ja jeg har er ret godt billed af hvor respekten røg hen
  aida
  P.S: hermed en opdatering dette er det nye debatforum for tøser

 10. Aida
  Aida 22/01/2008 at 20:31 | | Reply

  Hey

  En populær diskussion – den med hvem der er “rigtige” sadister. Jeg tror det er meget mere sort hvidt når man også drejer vinklen “oplæring” på diskussionen…

  Først og fremmest ser jeg rigtige bdsm-dyrkere, som dem der rent faktisk får nydelse af oplevelsen (hvor end nydelsen ligger i) og bliver ved med at vende tilbage til legen. Hvordan man kan bedømme det som udefra stående, er mig en gåde ;-)

  At bdsm er en dille, tror jeg ikke nødvendigvis er tilfældet. At unge begynder at lege med, kan skyldes deres naturlige lyst til at prøve nye ting. Teenager idag er enormt meget fremme i skoene med hensyn til seksualitet…plus bdsm er mindre tabuiseret end førhen. Det er mindre freaky at dyrke det, så hvorfor ikke lege med spændende og grænseoverskridende lege?

  Nå, men for at vende tilbage til begrebet omlæring af sadist. Så vil jeg egentlig gerne melde mig på banen, for jeg er sgu ved at blive oplært migselv. Jeg er naturlig submissiv, så jeg burde være en fake? :-) Jeg synes det er lidt interessant, at der hentydes til folk, der ikke altid har haft sadistiske fantasier, som værende farlige for deres partner.

  Liiiiidt for firkantet, if you ask me :-) For jeg er en af den slags piger, som er blevet opdraget af hele verden til at være forsigtig, usikker, stille og at finde sig i alt. Som sagt naturlig submissiv. Men hvor er mit virkelig jeg? Det er stille og roligt ved at bryde ud af skallen, som min opvækst og omgivelser har bygget op. Det er sgu svært at springe ud af good girl mode. Det tager tid, for jeg skal finde selvtilliden i mig selv og tro på at hvad jeg gør med min slave er lov.
  Lysten er der, men der er nogle barrierer som skal brydes.

  Så jeg mener bestemt, at man kan arbejde med sin sadisme. Frøet skal være der – man skal have lysten, men det er også nok.

  Tror I slet ikke på Switch’er? :-)

  - Aida (som førhen havde en blog og er derfor ikke aida71, bare så ingen forvirres)

 11. LilleKvinde
  LilleKvinde 22/01/2008 at 20:53 | | Reply

  Hej Aida,
  Først, lige tak for at løse min forvirring! Jeg troede nemlig det var aida71 der var din blog. Så beklager tidligere misforståelser.

  Jeg håber ikke Attila flår hovedet af mig, for at hoppe rundt i denne tråd hele tiden ;-)

  Aida, du skriver:
  “Nå, men for at vende tilbage til begrebet omlæring af sadist. Så vil jeg egentlig gerne melde mig på banen, for jeg er sgu ved at blive oplært migselv. Jeg er naturlig submissiv, så jeg burde være en fake? Jeg synes det er lidt interessant, at der hentydes til folk, der ikke altid har haft sadistiske fantasier, som værende farlige for deres partner. ”

  Jeg vil lige pointere, for jeg har nemlig skrevet noget LIGNENDE, så måske er det mig du hentyder til., Nå men, pointere at, jeg aldrig har skrevet, noget med fake, angående sub og sadisme. Jeg har skrevet, jeg kan mærke hvis det er PÅTAGET sadisme, og at jeg HER mener det er farligt.

  Det er i øvrigt ikke første gang jeg har hørt, at en sub, finder sine sadiske sider. Og efter min mening, og oplevelse, er det da bare som det skal være. At jeg så er af den føling, at jeg ikke kan håndtere switch, er en anden sag, der ryger lidt udenfor emne i denne tråd ;-) Så nu tier jeg stille ;-)

  LK

 12. LilleKvinde
  LilleKvinde 22/01/2008 at 20:56 | | Reply

  Tror Vi har sat Attila på en opgave!! Et debatforum, just for us hæhæ…

  tøsen.. Det er sjovt nok heller ikke så tit lyset springer frem her, slet ikke når det er påkrævet.. Så mørket nydes lidt endnu, og jeg har næsten glemt hvad det var for et lyd der skulle tændes for dig, så pyt pyt ;-) )

 13. aida71
  aida71 22/01/2008 at 21:12 | | Reply

  Aida

  jow jeg tror fuldt og fast på Switch’er, da jeg selv er en af slagsen, men så må du lige huske på 1 ting du selv nævnte, frøet skal være der, og det er hele essensen i dette, så er det også generne, og ja om du vil kalde det oplæring til Sadist eller den forsigtige begyndende leg med bdsm ja det må du om.

  aida71

 14. Tøsen
  Tøsen 22/01/2008 at 22:32 | | Reply

  Hej Aida

  jeg tror faktisk at de fleste af os enten sadister, masochister eller hvad vi kalder os selv :) er switch.

  Nogle finder ud af om de er det, andre gør ikke. mogle vælger at prøve begge sider andre ikke.
  Jeg tror selvfølgelig at vi har en af rollerne som vi selv syntes bedst om og føler os mest tilpas i.
  men på mig virker det narutligt at vi skulle have begge sider i os..lidt ligesom ying og yang

  Kærligst
  tøsen

 15. Adm'eren
  Adm'eren 22/01/2008 at 22:40 | | Reply

  I kan bare holde jer her *griner*

  Aida.. du har en god pointe.. at du er submissive, og udforsker din sadisme.. Hvorfor gør du det? Er det fordi det giver dig kriller i maven? Er det nysgerrigheden? Budskabet er, idet oprindelige indlæg, at man ikke kan lære en lyst, emn man kan lære teknikkerne, og jeg tror du har en switch idig… :-)

  Jo, jeg tror på switches, meget mere end påskeharen ;-)

  Att

 16. Mørk Sjæl
  Mørk Sjæl 23/01/2008 at 23:56 | | Reply

  I kan ikke allesammen hedde noget med Aida, det forvirrer mig alt for meget.

  Jeg har altid troet at jeg var dybt submissiv af natur og af seksuel observans, og det er altid denne side af mig selv jeg har dyrket i tanker og fantasier, men jeg oplever lige nu gennem et nyt bekendtskab at min S-side vokser dag for dag, bare ved at snakke med denne person. Jeg har tænkt sadistiske tanker, jeg ikke havde forestillet mig jeg kunne have… og de tænder mig helt vildt.

  Så måske man godt kan have en latent “Lotte Modsat” indeni.. der kan komme ud, hvis den dyrkes?

  Nå, men jeg mener nu også at man er nødt til at have det i sig i forvejen. Jeg mener så godt at man kan have begge sider. Jeg sammenligner det lidt med musikalsk talent. Man kan være et kæmpe talent og aldrig blive Pavarotti 2, fordi man ikke trænes korrekt, men omvendt kan man ikke træne sig op til at være Pavarotti 2, hvis man ikke kan synge…

  Er jeg helt ude af et spor nu?

  KH

  Mørk Sjæl alias Aida117 ;)

 17. aida71
  aida71 24/01/2008 at 04:29 | | Reply

  Mørk Sjæl

  Wau du ramte vist lige plet, sådan lige ud af posen dansk, er helt enig med din fremlægning, hvorfor tænkte jeg ikke på det.

  aida71

Leave a Reply


− three = 1

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak