At vælge rigtigt.

Åhh nej, nu igen.. noget af alt hans datingpladder *suk*

Ofte, når jeg læser kontaktannoncer, snakker med singler og hører hvad folk ellers siger om den slags, så er der en ting, der slår mig. Rigtig mange nye søger dybt erfarne modparter uden egentlig at vide hvad de går ind til. Hvor mange af dem tænker på om de kan leve op til hvad en erfaren tilbyder og forventer? Hvor fedt er det også for en supererfaren at få en modpart, der slet ikke er til de samme ting, eller slet ikke forstår at signalere eller læse tilstand? Nej vel, det er ikke toppen. Jeg ser jævnt mange erfarne top, der søger uerfarne buttoms, hvorfor nu det? Leger lige børn ikke bedst? Jeg mener kalrt at lige børn leger bedst, og her tænker jeg på erfaringsniveau. Som top finder jeg det ret ufedt at nyde BDSM med en helt uden erfaring, der er så mange ting der skal være enighed om. En uerfaren aner jo ikke hvad der trigger, hvad der er turnoff, og ofte er de mere usikre på hvad det er, der sker, og hvilke mekanismer der virker for dem, og i mine øjne er det da ideelt at udvikle sig sammen, nå smukke højder sammen, og snakke om de ting man i fællesskab kan udvikle. Eksempler på hvorfor det kan gå galt.. den erfarne vil kun nogle få ting, og den nye vil en masse forskelligt, den nye får ikek dækket de behov, der er for at opleve, eller den erfarne tror ikek vedkommende kan nogle ting, som det så viser sig, ved et tilfælde at man godt kan.. hvor længe har man fornægtet det?

For mig er det kemien og en passende mængde lighedspunkter på hvad vi gerne vil, der driver værket. Er hun for grøn, eller for gammel i gårde kan det være svært at finde et fælles standpunkt, men det kan da ikke udelukkes.

God dating

Att

8 Responses

 1. Tøsen
  Tøsen 27/01/2008 at 16:39 | | Reply

  Hmmm er det ikke et spørgsmål om lyst?!
  Nogle finder jo netop det at lære uerfarne op som noget dejligt og hvem siger at den uerfarne ikke kan lære den erfarne noget ?
  jg ville da nødig som uerfaren tøs, have med en grøn Herre at gøre, en der ikke ved hvad han laver osv.
  tror de fleste vil have kemien i orden, der er vel ikke meget at bygge på uden kemi….
  med lighedspunkter forstår jeg ikke helt hvad du mener, er det samme smag i mad ? samme holdning til politik.
  er det ikke et spørgsmål om gensidig sympati eller følelser ?

 2. aida71
  aida71 27/01/2008 at 16:49 | | Reply

  Ja kan da kun give dig ret, nu igen

  Jeg har da også set de erfarrende der søger en helt “Rene” og bly sub, men jeg tror det er lidt ligesom, den tese om der ikke er noget bedre end en jumfru, det samme gælder den anden vej rundt, hvis en ny kommer til en erfarren erfaren Dom, må denne jo vide hvad der skal til, den holder bare ikke i byretten.

  Jeg er utroligt nok enig med dig i, at ligebørn leger bedst, men dette kan jo ikke altid praksiseres, da erfaringen skal komme et sted fra, selv toppen som du kalder “dem”, kan ikke altid lege godt sammen, det handler mere om kemi og fællestræk, i den form for SM de vil lege med, end det at de er erfarende.

  Jeg tror på at selv om man erfaringsmæssigt, ikke er på højde med hinanden, så kan der skabes en god leg det handler mere om samspil end erfaring, og den Dominernes møde at føre sin sub på, selv om “han” kan og vil mere end “hun” vil, så kommer de jo hurtigt til samme punkt,da “hun” gerne skal presses lidt længere for hvergang.

  MHT: usikkerhed og nervøsitet, den er der for alle selv de mest erfarende m’er er nervøse hvis de da ikke er helt blåøjede, for hvad kan en Dom der er i virkeligheden er psykopat, ikke gøre med sub’en, når denne er spændt fast i legen, gyser lidt ved tanken, derfor kommer den ubegrænsede tillid først efter et par ganges leg sammen.

  aida71

 3. Carmen
  Carmen 27/01/2008 at 18:01 | | Reply

  Da jeg i sin tid startede, da var vi begge lige uerfarne, blot med den forskel at jeg fantaserede om, og dermed vidste at jeg tændte ertisk dominans. Min mand havde ikke på noget tidspunkt tænkt i de baner. Han var bare ganske alm. sød, rar, kærlig og hvad man ellers nu kan sige i den retning, og ja var også så sød og åben at han blot sagde: “Jammen er det det du vil, så prøver vi da bare det”

  Og ja, vi har været sammen siden 1978, og har udviklet os sammen, og “gået tilbage” sammen hvis man kan sige det sådan. Det skal bare forstås sådan, at vi har eksperimenteret som så mange andre, men er alligevel gået tilbage til / er landet på noget så enkelt som at jeg med mellemrum får en ganske almindelig gammeldags endefuld, af og til blidt, af og til mere hårdt. Der bruges af og til redskaber, men vores lege begrænser sig, eller kocentrerer sig udelukkende om såkaldt gl.dags opdragelse.

  Nu var internettet ligesom ikke opfundet dengang, men jeg må da indrømme at jeg af og til bliver en smule forvirret når jeg læser om alle de udtryk og betegnelser som der strøs omkring med inden for emnet erotisk dominans, samt om alle de titler, og erfaren/ikke erfaren at jeg ind imellem synes det er “for meget” Det er som om erotisk dominans er gået hen og blevet det helt store udstyrstykke, og et spørgsmål om at være “rigtig” Dom/S eller sub/m etc, i stedet for bare at være sig selv, og nyde hinanden, samt føle sig frem sammen, drage de forskellige erfaringer sammen …

  Jeg tror ikke jeg ville turde at søge partner i dag, sådan som det ser ud til at være moderne med internet, chatrooms ( har i øvrigt aldrig chattet – føler sådan et sted uoverskueligt ) for ikke at tale chatsproget som på mig nærmest virker som sort snak ;-)

  Selvfølgelig kan jeg godt følge tanken lidt om at man som uerfaren lader sig oplære af en erfaren, – det er jo samme princip som lærer/elev eller Mester/lærling ude i erhvervslivet, og måske fungerer det for nogen, men der kan altså komme noget lige så smukt og godt ud af 2 lige uerfarne, som bare elsker hinanden, og har lyst til at lege og eksperimentere.

  Kærlig hilsen
  Carmen

 4. Mørk Sjæl
  Mørk Sjæl 28/01/2008 at 00:05 | | Reply

  Jeg har det lidt med den slags datingprofiler, som jeg har det med visse jobannoncer: “Vi vil gerne have en nyuddannet, der kan alt det nye, men med 10 års erfaring”… hvad kan man bruge det til?

  Ingen bliver jo erfaren, uden at starte et sted.. hvis alle uerfarne subs vil have erfarne tops… så hænger det ikke sammen… med mindre de der i dag er erfarne, har meget travlt ;)

 5. BrainOnFire
  BrainOnFire 28/01/2008 at 08:48 | | Reply

  Hvem definere hvem der er “lige” børn?

  Jeg forstår måske ikke dit budskab…

  Jeg tror på……. at det ikke handler om erfaring..
  Men tværtimod passionen.. begæret…lysten

  Jeg lærer mens jeg udvikler mig….
  Jeg udvikler mig, gennem forandring..
  Ved at undres…

  Det ville jeg måske ikke gøre, hvis alt var “tilrettelagt”

  Men fred være med det, hvis du kun kan tænde på folk der blot er på dit “niveau”.. :o )

 6. LilleKvinde
  LilleKvinde 28/01/2008 at 08:50 | | Reply

  Hej med Jer,
  Jeg må tilslutte mig Carmen!
  Den jeg har udviklet mig mest med, og som jeg “havde det bedst” sammen med, var en ganske almindelig kæreste, hvor vi udviklede os sammen i retning af D/s. Det kom stille og roligt, ganske naturligt.

  Et kortere forhold, var direkte Herre/slavinde relateret, med en uerfaren ung en. Han var gennemført, uden tvivl om det, men det manglede noget set ud fra mit ønske om at elske.

  Nu er jeg så heller ikke en af dem der bare kan nøjes med et “elsker/elskerinde sm forhold”. Det gider jeg simpelthen ikke, så vil jeg hellere nyde en “vanilla”kæreste!

  Jeg kan nu godt forstå de uerfarne søger en erfaren, når vi taler om BDSM. Jeg selv søgte efter en i sin tid, med erfaring, fordi jeg var bange for, “at komme til skade”. Jeg har så senere erfaret at det måske netop er modsat. At man nemmere kommer til skade hos en erfaren, end hos en uerfaren?!?!?

  Jeg kan også forstå at en erfaren D søger en uerfare. En uslebet diamant, der kan formes helt som Han ønsker det. Tanken er jo “uskyldsren”. Så den kan jeg nu også godt forstå! Men i virkeligheden så formes man vel sammen.. tænker jeg…

 7. tøseliv
  tøseliv 28/01/2008 at 11:37 | | Reply

  Attila

  Det er som du forventede…. du pisser mig af. ;-)

  Jeg har jo som uerfaren.. og nu lidt erfaren.. søgt erfaren S’er. For mig ville det være en turn off, hvis jeg skulle vise en Herre “vejen”. Har hensynsløst afvist både uerfarne og yngre med den baggrund at “de ikke tænder mig”. Det kan du jo så mene om eller lade være.. sådan er det for mig. PASTA!!*g*

  Jeg ser det poetiske.. sMukke.. at et kærestepar sammen finder deres roller og lyster i BDSM..
  Men for en midaldrende.. uerfaren single er det altså ikke vejen frem. Ikke for hende her i hvertfald.*s*

  Attila.. forstå det så… Der er dæleme ingen “sandheder” i BDSM.. Vi søger forskelligt… er trygge på hver vores måde.. vi er forskellige.. ALLESAMMEN.. damn..*g*

 8. Adm'eren
  Adm'eren 29/01/2008 at 09:32 | | Reply

  @Tøsen
  Hvordan skal en mand blive erfaren hvis nye vælger ham fra? Hvorfor skulle han være ringere end en erfaren? Han vil givetvist være mere forsigtig end en ‘der ved hvad han laver’ og derfor kan buldre frem

  @Carmen
  Umm jeg er så enig som man kan være. Det er en smuk drejning I har taget, og den viser jo bare at selv om begge er grønne, så kan det blive smukt alligevel, endog smukt.

  @MS
  Herlig udtrykt, du har så evigt ret.

  @BrainonFire
  Jeg tror vi taler forbi hinanden :-) Min pointe er at man ikke bør sige eftr et vist erfaringsniveau, men søge en hvor man har sjælen med, hvor kemien er i top. Jeg vil personligt aldrig søge efter et bestemt erfaringsniveau, men efter en sjæl jeg forstår og nyder at fordybe mig i.

  @Lillekvinde
  En ting studser jeg over.. Kan en erfaren sub ikke formes lige så vel som en ny kan? Det mener jeg bestemt godt sub’en kan. Det tager længere tid ja, men det er muligt. Din kommentar om at komme til skade.. er tankevækkende, men ja, vi er enige.. en ny er givetvist mere forsigtig end en erfaren.

  @tøseliv
  Umm pisser jeg dig af ligefrem.. dejligt at du har emotionelle følelser :-) Jeg kan ikke forstå din hast.. du er ikke så gammel endnu, snarere tværtimod.. Lad tiden arbejde med dig, skid hul i erfaringen og nyd istedet at du hr en skøn sexualitet.

  Att

Leave a Reply


6 − = one

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak