Tolerance

Tolerance er en sjov og mangfoldig størrelse.

En god veninde af mig kommer en del på et af de større datingsites, et sted med bla. en dedikeret BDSM chat, og det er jo kun dejligt. Alle i BDSM miljøet hyler og skriger på at blive accepteret i det brede samfund, men min veninde er ikke BDSM’er, men mere GOR menneske, og hun får mange kommentarer på den konto, især gående på at når hun ikke er masochist/submissive, så er hun ikke velkommen. Se, det undrer mig, hvad blev der af tolerancen, af bredden og det smukke i mangfoldigheden? Er man ikke velkommen i et miljø fordi man ikke sætter de samme klistermærker på sig selv som resten gør? Nu er jeg ikke dansk mester i Gor, men jeg vil da, med min begrænsede viden mene at Gor indeholder en god portion D/S pakket ind i en lidt anden indpakning, og så kan jeg ikke se problemet overhoved.

Hvad blev der af tolerance, forståelse og fællesskab? Vi er en lille minoritetsgruppe, så jeg kan slet slet ikke forstå den intolerance overfor varianter samtidig med at vi kræver erspekt og tolerance fra andre sexualiteter, både de mere vanillastyle, og afvigere som os selv.

Att

4 Responses

 1. Mørk Sjæl
  Mørk Sjæl 27/02/2008 at 10:08 | | Reply

  Jeg tror at netop de du beskriver her – og i øvrigt tidligere har beskrevet – er det der gør at jeg for det meste holder mig til blogosfæren. Herude er der mere tolerance og man føler sig accepteret for den man er – uanset sin seksualitet. Uanset om man er 24/7 hardcore sadist eller bare binder sin kæreste til sengen engang imellem – eller som mig, mest udlever det i hovedet og på skrift.

  Jeg er blevet for gammel til alt det fnidder og gider slet ikke involvere mig i den slags. En gang imellem vover jeg mig alligevel ind på de der chats, men jeg forsvinder hurtigt igen, når jeg bliver træt af indspistheden og mange folks lukkede holdning.

 2. aida71
  aida71 29/02/2008 at 19:50 | | Reply

  Tolerance, er jo noget der desvære tit kun bliver talt om, men sjældent udført i livet, specielt ikke hvis det er en selv der skal udøve den.

 3. Ballast/silhuet
  Ballast/silhuet 01/03/2008 at 16:53 | | Reply

  Hvor er det sandt. Sørgeligt, men sandt.Og det drejer sig ikke kun om folks seksualitet (eller mangel på samme, hvilket også er meget tabubelagt!)

  Det drejer sig om politik. Det drejer sig om sociale skel. Om uddannelsesniveau. Om psykisk robusthed eller ustabiliteten på samme felt.

  Det handler om angst. For det, vi føler os truet af. Fordi det er fremmed – ikke overensstemmende med vores helt og aldeles firmaformatkasse-indskrænkede syn, der mest af alt leder tankerne i retning af Klodshans og replikken “Dur´ ikke”. Når vi møder noget andet. End os selv og vores.

  Tak for et godt indspark. Lidt intolerante er vi jo alle ;-)

 4. submizzed
  submizzed 09/04/2008 at 20:10 | | Reply

  Ved siden af deres seksualitet er “BDSM-folk” lige så snævertsynede som andre mennesker. Hvorfor skulle man være anderledes bare fordi man har en eller to seksuelle præferencer, der ikke “hører under normerne”? Kan man bevidst være tolerant?

  /sub.

Leave a Reply


− five = 1

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak