Tilsagn eller ej

Der er snart Nawa open og der er det jo unægteligt en fordel at være et par når man kommer, så bliver man ikke sat sammen med en man slet ikke kender, og det er jo noget rod i mit hoved. Jeg havde så en aftale med en jysk quinde, der så som jeg har en passion for rebet. Hun sprang så fra, men dukker op alligevel. Verden er så heldigvis ikke værre end der er andre, der gerne vil. En gammel veninde meldte sig frivilligt, men er også sprunget fra. Hvad sker der lige for folk? Er det vi shopper lidt aftaler og nyder hvad der sker omkring os? Hvad blev der af at holde en aftale? Er det ikke længere moderne? Kigger man på dating sites er der også en tendens til at tingene sker alt for hurtigt, og man glemmer enten at holde aftaler, eller aflyser sådan lidt i flæng?

Jeg forstår ikke mentaliteten med brug og smid væk.. Er det så svært at holde en aftale? ja, jeg forstår det ikke..

Att

One Response

  1. aida71
    aida71 16/03/2008 at 06:57 | | Reply

    Det der har vi da været inde på før, ja det er et brug og smid væk samfund, og det er ikke nødvndigt at overholde aftaler mere, i manges øjne, hvilket er uforståligt, da det for mig handler om respekt for andre end en selv, at overholde en aftale med venner, er ligeså vigtigt som at møde på jobbet til tiden hverdag, og overholde aftalerne med læge, forvaltninger og lignende.
    håber du finder en dejlig qvinde der lader sig fortrylle af rebet i dine hænder

Leave a Reply


2 × five =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak