Nonsense

I forlængelse af at jeg føler mig udbrændt rent bloggingmæssigt, så har jeg rodet lidt i fortiden, og fundet nogle ting frem, der til stadighed undrer mig.

En tidligere partner var, eller er vel stadig i den mindre katagori rent brystmæssigt, en A skål i den mindre klasse, sådan er det, den er der og er naturlig, det er fint med mig. Problemet med den her expartner er så at hun har fået et lille hak i tilliden, en Exherre af hendes har så fortalt hende at man ikke kan binde Bondage på en A skål. Det er i mine ører noget vås, for selvfølgelig kan man det, måske ikke alle bondager, men jo, man kan sagtens binde en slige på hendes barm, og det beviste jeg så en dag, øj hun blev glad (Og lidt mere end tændt.. kender i det med gennemblødte cowboybukser?) . Bagefter undrer jeg mig hvad der får en klovn som hendes exHerre til at sige at man ikke kan binde på en A skål? Han burde smækkes med en våd Søndagsberlinger.

Att

3 Responses

 1. tøseliv
  tøseliv 16/03/2008 at 19:04 | | Reply

  hm… Sidder og kigger ned af min str. B/C skål….
  *nej.. det er enten den ene eller anden str.. ikke to forskellige str. bryster…*g* og bliver helt glad. Tænk jeg har også hørt det ikke kan lade sig gøre at binde mine op.. pga. str. og deres “fylde”..
  Næste gang jeg henviser jeg til dig.. Attila..*s*

 2. Adm'eren
  Adm'eren 16/03/2008 at 21:55 | | Reply

  @tøseliv

  Du skal være så hjertens velkommen, dine er jo noget nær idealstørrelsen for bondagebryster, så selvfølgelig kan de bindes! referer du bare *smiler varmt*

  Att

 3. Blue
  Blue 26/03/2008 at 12:19 | | Reply

  Hmm … det er den slags “Herrer” der ikke ville få licens til at kalde sig “Herrer” hvis ellers vi havde en licensordning.

  Den slags, der forsøger at afstive deres egen selvsikkerhed eller dække over deres usikkerhed ved at udsuge andres.

  Véd ikke hvad vi skal gøre ved dem, men en våd Søndags Berlinger lyder som et godt sted at starte :-)

Leave a Reply


+ 5 = thirteen

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak