Sexuel Aktivitet

Nogle gang tænker jeg.. Hvordan er singler sexualliv? Mit eget kender jeg, det er en fin lille pixiebog. En artikel i Ekstrabladets online udgave slår fast at depressive singlekvinder har mere sex end deres raske medsøstre. Betyder det at vi med et relativt stort sexbehov skal jagte depressive singlekvinder? Eller skal vi få en kæreste og gøre hende deprimeret? Det lyder da helt skævt. Er Sex da helbredende, eller styrker det selvtilliden hos de deprimerede? De bliver bekræftiget at deres krop stadig er attraktiv? Er det derfor

Hvordan er det så med mænd? Er de også mere sexlystne når de er deprimerede? Hvorfor kommer artiklen ikke ind på det?

Nu sidder jeg så og tænker.. hvis sex øges med depressioner, er der så andre sygdomme, der medfører lignende tilfælde? Den har jeg jo vendt med mig selv før, så jeg har nogle forudindtagede meninger. Psykiske lidelser, der går på manglende selvværd, eller manglende evne til at tage vare på sig selv, er de mere tilbøjelige til at søge BDSM? Jeg tror det, der finder de mennesker, der vil tage sig af dem, passe på dem, og være gode ved dem. De finder noget, som i deres liv er essentielt, som for modparten er et sexliv.

Hvad tænker I?

Kilde: http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article986813.ece

3 Responses

 1. tøseliv
  tøseliv 30/03/2008 at 08:46 | | Reply

  Hej Attila

  At sex fremmer lysten til at dyrke sex.. er velkendt.
  En personlig erfaring jeg har gjort mig er, at sex også styrer mine hormonale udsving. Så hvorfor ikke også ens psyke – som også påvirkes hormonelt.
  Jeg ved blot at sex gør det sværere for mig at være nedtrykt… ligesom sex påvirker andre dele af kroppen.

  Om det er lavt selvværd der får mig til at søge BDSM.. ? Jeg tror det er “nej”. Lysten har jeg haft “altid”..dvs. allerede som lille pige… men det udelukker naturligvis ikke.

 2. Adm'eren
  Adm'eren 01/04/2008 at 22:54 | | Reply

  @tøseliv

  Man behøver bestemt ikke lavt selvværd for at overveje en eventuel submissiv side, men jeg tror det fremmer lysten.. på en eller anden måde

  Att

 3. Blue
  Blue 02/04/2008 at 12:12 | | Reply

  Hmm …. det lyder som en underlig undersøgelse. Eller som om EB har konkluderet på et løst grundlag. Det er bestemt ikke alle journalister der forstår at læse en videnskabelig artikel, og redegøre for nuancerne.

  To ting véd jeg påvirker sexlysten:

  1. antidepressiv medicin
  2. tid til sig selv.

  Hvis kvinderne i undersøgelsen er sygemeldt, så er der rimelig grund til at antage, at de har mere tid til sig selv – og dermed kommer også lysten og tiden til at dyrke sex. ;-)

  I modsætning til når man skal passe både arbejde, hjem og børn (nogle gange også ham det store “barn”) – så er bliver man bare for træt.

  Tror desværre ikke det kan betale sig at gå efter de deprimerede kvinder. Men måske at sørge for at partneren har overskud til sex.

  Mvh, Blue

Leave a Reply


6 + nine =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak