Jajegpissededigafforårtilbagemennuerjeghersågivmigopmærksomhed syndromet

Som nogle har bemærket er jeg af og til på chat, ikke så meget mere, men det hænder da. Folk kommer og går, og det har jeg da også gjort, var ret inaktiv i mine år i Sverige, var ret aktiv da jeg kom hjem, har været lidt svingende, men folk kan da ofte huske mig fra gang til gang. Der er mange gode timer i chat, og af og til er der mange spildtimer, men det er ligesom at være i byen, det kan være godt, og det kan være spild af tid, chat giver så færre tømmermænd.

En ting, der virkelig kan få mit kartoffelvand til til at blive 800 grader og dampen farer ud af ørerne med en fart, der kan sammenlignes med et normalmeteor er når folk, som har været på chat for mange år siden, vender tilbage efter at have pissed på alt og alle, og så forventer at blive modtaget med åbne arme og lutter smil. Se mig, kram mig, elsk mig, så pisser jeg på jer igen mentaliteten er bare ikke holdbar.. Smækker man med porten, så bør man åbne sidedøren forsigtigt, og lodde en stemning, se om man kan gøre skidt godt, det kan godt være at tiden læger alle sår, men tiden kan være lang.. Behandl dine medmennesker som du vil behandles, så får du tifoldigt din indsats igen.

Til alle jer andre søde mennesker derude.. Vi ses

Att

2 Responses

 1. submizzed
  submizzed 09/04/2008 at 18:51 | | Reply

  what goes up, must come down… hvad mere er der at sige til det? Man høster som man sår, ligger som man har redt, og ikke al lort holder op med at lugte…Men Universet har det heldigvis med at udligne regnskaber af den slags helt uden, at man som menneske behøver at gøre noget aktivt for det. Så smil og nyd at du* selv er et andet sted idag.

  /sub.

 2. Tøsensverden
  Tøsensverden 09/04/2008 at 22:55 | | Reply

  For mange mennesker behandler andre dårligt.
  En stor del af chat miljøet behandler dig kun godt så længe de selv vinder på det :)

Leave a Reply


eight + 1 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak