Nawa Open begynder

BondageSå er det i aften at Nawa open begynder. Jeg har valgt at melde fra, fredagen skulle være ret basal for helt grønne, og der hører jeg ikke længere til. Jeg overvejer til gengæld at komme til medlemsaften i aften og få en snak med dem jeg kender.

Jeg gik lidt i koma inde på hovedbanegården, og fik lavet en T shirt med tryk på, billeder, der er trykt kan ses her til højre. A3 størrelse på ryggen, så kan jeg også bruge den til hverdag med en jakke ud over.. og selv vælge hvornår den skal være synlig. Der er på t shirten skruet en del på kontrasterne, men det blev nu helt ok, og så tog det mindre end 5 minutter, meget iøjenfaldende på en hvid T Shirt, og egentlig ret ok i Sort/Hvid. Fordelen ved Hovedbanen er at den er klar med det samme, men ulempen, han er 65% dyrere end min normale t shirt pusher. Dukker I op i løbet af weekenden, så er jeg let at genkende ;-)

Att

2 Responses

 1. tøseliv
  tøseliv 12/04/2008 at 19:56 | | Reply

  tillykke med din nye t-shirt.. flot motiv..*s*

  God fornøjelse.. med bindelegene.. du bindegale..*s*

 2. Adm'eren
  Adm'eren 13/04/2008 at 08:53 | | Reply

  @tøseliv

  Tak skal du have, det var en fornøjelse af de bedre.

  Att

Leave a Reply


4 × five =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak