Nawa open – En onsite rapport

Lørdag, klokken er 12, og det er frokostid, 2 timer til Nawa opens lørdags arrangement, og hvad er så mere oplagt end at besøge en nyåbnet sushibar i nærheden? Vi tog chancen og blev ikke skuffet, det gør de øvrige gæster måske lidt, jeg havde i alt min tankespind, kaos og glæde til seneer på dagen glemt alt om at jeg havde min nye T shirt på, uden at ryggen var dækket, hvor smart er det lige?

Klokken er 14, og Bob starter en lille tale med en roundup på hvad fredagens session havde været, den grundlæggende teknik man bruger i 99% af alle Japanske bondager, og vi praktiserer den et par gange med små variationer. Bob fortæller meget om hvad, der er japansk Bondage, og hvad der ikke er, og det bliver fortalt med en enthusiasme og begejstring, der tydeligt fortæller at Bob er Japanoholic, det er der ingen tvivl om. I løbet af eftermiddagen arbejdes der med flere variationer af de ting, som der er demonstreret, og som der også bliver sagt, så er Japansk bondage et spørgsmål om at kende få teknikker, og så kombinerer dem på alle mulige måder, og ja også umulige. Både Bob og Chantel har en meget humoristisk stil, og den er med til at gøre eftermiddagen til en let stemning, og får en masse smil frem. Bob kommer med en interessant kommentar – I Japan binder man for det meste gulvbaseret bondage, ophæng er kun når der skal laves show. Det kan man så tænke lidt over. Eftermiddagen afsluttede med en mere praktisk binding, måderat kombinerer den med den første vi lavede og nogle yderst anvendelige variationer af samme. I mine øjne, en rigtig god eftermiddag.

Aftenens fest startede ud med at Bob og Chantel lavede et rigtig flot show me et par interessante ting, bla en fiks måde at vå Chantel vendt fra en traditionel ophæng med hovedet nedad til at sidde oprejst med strukne ben, ganske imponerende!

Att

2 Responses

 1. tøseliv
  tøseliv 13/04/2008 at 14:24 | | Reply

  Attila.. man kan læse du “brænder” for sagen..*s*

 2. Adm'eren
  Adm'eren 13/04/2008 at 18:00 | | Reply

  umm ja, og brænder ikke ud foreløbigt *GG* Det var fabelagtigt.. umm svømmer stadig med ..

  Att

Leave a Reply


5 − five =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak