Singleton eller Multigami

Hvornår er man single? Egentlig et rigtigt godt spørgsmål i disse multipolygamitider. Jeg selv ser mig som single, ingen kæreste, jeg er skilt fra min nu exkone, der er ingen der kysser på mig, ud over min datter, er jeg så single? Ja, det mener jeg jo. Betyder det så at jeg er gået i stå? nej, det synes jeg ikke. Jeg binder stadig, jeg er så heldige at have et par villige modeller, der gerne stiller op, så ham den gamle kan blive bedre, og bedre, og så lidt bedre. Er det at have et forhold? Det mener jeg ikke, vi binder ja, der bliver løftet lidt i barmen, der bliver rørt ved steder som ikke rør ved, men derfra og til sex som i samleje, oralsex eller lignedne former for sex, der er et stykke vej synes jeg. Jeg vil ikke kalde mig polygam, for vi binder, hygger med sjov snak og det er en særdeles uhøjtidelig stemning det foregår under. Intimiteten mentalt er der, fordybelsen, roen og det meditative er der, men ingen sexuel aktivitet, og så har jeg ikke problemer med at binde på flere personer, det er jo en win/win situation for alle parter, jeg har tid nok, jeg får øvet, de får nogle gode oplevelser ud af det, og for mindst en af dem bliver det en temmelig udviddet horisont, og nogle nye udfordringer for mig ;-) . De ved alle at de ikke er den eneste, det er der ingen problemer i, hverken for dem eller jeg.

Skulle jeg en dag rende ind i en, der bliver intim med mig, så vil det naturligvis ændre hele situationen, men lad mig vende tilbage når det sker..

Att

2 Responses

 1. sandra{C}
  sandra{C} 24/04/2008 at 10:15 | | Reply

  Hilser den Herre.
  Hilser de Frie Mænd og Kvinder.
  Hilser slaverne.

  Om hun kan få lov – da en lille kommentar hertil… smiler…

  Du er vel single – så længe du selv anser dig for at være det.

  Polygami er:(græsk. πολυγαμία polygamía, af πολύς polýs “mange” og γάμος gámos “ægteskab”) er betegnelsen for et ægteskab, hvor en person er gift med to eller flere samtidig. Polygami står således i kontrast til monogami, hvor en person kun er gift med én anden. Har en person netop to ægtefæller, taler man om bigami. De fleste lande, heriblandt Danmark, har lovgivning imod polygami, men der findes lande/kulturer, hvor bigami eller andre former for polygami er normal praksis. Betegnelsen “polygami” bruges, uanset om fænomenet er forbudt.

  Terminologi:

  Bigami – eller dobbeltægteskab – er, når én person er gift med to andre personer og ikke flere. Udtrykket kan også referere til det fænomen, at en person gifter sig for anden gang uden at informere den person, han/hun allerede er gift med.
  Mere specifikke betegnelser er bigyni, der betegner, at en person har to koner, og biandri, der betegner, at en person har to mænd.
  Polygami er det generelle fænomen, at én person er gift med mere end én person.
  Polygyni – det, at en mand har mere end én kone – er den mest udbredt form for polygami og kendes bl.a. fra Det Gamle Testamente, fra visse mormonske og muslimske kulturer, medens det, at en kvinde har mere end to mænd, kaldes polyandri; dette er kendt i visse hinduistiske kulturer.
  Polyamori bruges om kærlighedsforhold til flere personer, uanset om de deltagende partnere er gift eller ej.

  Kildeangivelse: Wikipedia

  Altså – set ud fra hvad polygami betyder helt ordret – så har du intet med polygami at gøre… At mennesker så, måske til tider, ser skævt til andres måde at leve på er en anden snak…

  Hvis du er polygam på grund af, at du binder på mere end en kvinde – tja så er hendes Herre vel også polygam, hvis en anden slave servere nøgen for Ham?

  Og så længe der blot bliver “spillet” med åbne kort og ærlighed så kan hun personligt ikke se et problem…

  Så god fornøjelse med binderriet… smiler

  Ønsker alle en god dag.
  sandra{C}

 2. Adm'eren
  Adm'eren 26/04/2008 at 05:34 | | Reply

  Jeg kan jo kun være enig med dig Sandra, også derfor jeg lige ville se om det var skævt i forhold til andres meninger.. en finger i jorden kan man kalde det..

  Tak for dit input :-)

  Att

Leave a Reply


four − 1 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak