Onyx

Onyx, was ist das für ein dinge?

Onyx er et Computerbaseret spil, der minder meget om Matador, lige bortsetfra den lille detalje at man kan arbejde huslejen af. Ok.. det var ikke spændende nok.. Så lad mig fortsætte lidt.. Måden man arbejder gælden af på, er at man trækker et kort, og på det kort står der en opgave. Opgavernes karakter svinger, men der indgår forskellige remedier, bla reb, Honning og gulerødder i den checkliste man udfylder ved spillets start. Jeg kiggede lige på det, og niveau er ret vanilla, her kan alle være med. Jeg skal måske lige sige at spillet kan spilles af 2-6 personer og i starten angiver man køn og sexuelle retning..

Spillet er shareware, koster 35$, og de er givet godt ud. Uden registrering kan man kun spille på de 2 laveste niveauer, og man kan ikke bruge egne kort, det kan man når man har registreret.

I den korte tid jeg har prøvet det af på, der har jeg moret mig ganske gevaldigt, og jeg kan varmt anbefale spillet.

Att

Leave a Reply


two + = 7

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak