At vade på verdener

Dialog er godt, det kan vi vist alle blive enige om, det er kun i Burma de er uenige nu om dage ;-)

En god veninde af mig er slavinde af en Gorian mand, og en af dem jeg kender, der er mest velbevandret i universet skriv i dag til mig at hun var bekymret, det er blevet in at læse Gor bøgerne. Det er der jo ikke noget galt i, men fortsættelsen, der gav mig et par grå tanker.. et ekstra hår, der forsvandt, og ja, mine tindinger mødes snart.. Jeg citerer så ordret som hukommelsen tillader mig:” De leger med min verden”. Den satte lidt gang i mine 2 små grå, og egentlig også den nye grønne økologiske celle. Vi, der ikke lever 24/7, vader vi på andres verden når vi ser det som en del af vores sexliv, at vi ‘leger’ med det som deres liv er bygget op omkring? Jeg for mit vedkommende tager elementer fra flere steder, sætter dem sammen til noget jeg kan lide, og kalder det mig. Det kan jeg ikke se noget galt i, og det kan min veninde heller ikke, der hvor det støder er der hvor folk tager del elementer, laver om på dem, og kalder dem det oprindelige. Når vi tager og mikser tingene sammen og kalder dem det originale, er det så ok, eller vader vi på dem, der lever for de ting? Er det ok at kalde sig slave hvis man selv har en masse krav? Er man så ikke mere Masochist? Eller submissive? alt efter ens preferencer. Jeg ved da at jeg bliver gasmaskeblå i ansigtet når folk laver en svinebinding og kalder det Japansk Bondage, jeg føler at de neglicerer sjælen i det, de gør det til ting det ikke er. Tænk over hvad I kalder tingene, og respekter andres lyster.

Att

3 Responses

 1. sandra{C}
  sandra{C} 23/05/2008 at 10:27 | | Reply

  Hilser Attila.

  Ja, nu ved hun jo af gode grunde, at hun er den omtalte slave.
  Så tænker at en kommentar herfra vil være på sin plads.

  Det hele startede med (i dag), at hun var et ganske kort smut inde på en chat side, der havde hun en samtale med en BDSM Mand – alt imens hun har denne samtale med ham – hvor han fortæller hende at han har læst hendes hjemmeside, og fandt den yderst interessant, skriver en anden Mand på siden:
  “jeg har nu downloadet hele Gor serien” – det er jo fint nok (hvis det er en betalingsversion – ellers er det tyveri), efter dette skriver et par piger at de gerne vil have hans link.
  Også fint nok.
  Viden er godt.
  Desværre, set herfra, så vælger størstedelen kun at læse “slavebøgerne” – og får dermed ikke hele billedet af hvad det reelt omhandler – de tager dele ud og bruger dem, kalder sig Goreans (Ja, der er flere af slagsen – også imellem de føromtalte individer) uden reelt at vide hvad det er de kalder sig.
  Det er bekymrende – det giver et forkert billede af hvad Gor omhandler og reelt er – det er misvisende, i alt sin enkelthed.
  Og ja, det gør hende trist. For de leger med ting som hun tror på, ting hun lever efter, ting som er hendes liv.
  De sætter et mærkat på sig selv – hvilket er helt i orden HVIS man ved hvad mærkatet indeholder – uden at vide hvad det er for et mærkat og/eller signal de sender til omverdenen.

  Måske gav dette ingen mening, måske gjorde det.

  Med ønske om en god dag.

  sandra{C}

  som ikke er Gorean – men slave af en Gorean Fri Mand.

 2. An Almost (desperate) Housewife

  Hmm.. Sjovt indlæg (altså ikke ha-ha-sjovt men hmmm-sjovt), da det, i den grad sætter tankerne i gang.
  Jeg tror faktisk aldrig at jeg har kaldt mig selv for slave(?). Masochist, ja. Submissiv, ja. Slave, nej.

  Jeg har til en vis grad et ønske om at blive slave (et sikkert romantisk og forringet billede); men tror aldrig at mig Jeg, ville kunne tillade mig det.
  Jeg har aldrig følt mig ejet på “den måde”, og det er måske derfor jeg ikke har anset mig selv som slave eller tøs.

  Som din veninde siger: “” De leger med min verden””. Jeg kan godt forstå hendes indirekte bekymring. At folk roder ind og ud af et univers som hun har kært. Et univers som ikke bare er leg og sjov, men en livsstil, kærlighedsspil og for hver individuel person der lever i det; helt speciel.

  MVH
  aadhw

 3. Adm'eren
  Adm'eren 23/05/2008 at 11:26 | | Reply

  Lidt info.. sandra{C} har opdateret hendes blog med et indlæg omhandlende netop dette indlæg

  http://slaveri.com/blandet/2008/en-leg

  Att

Leave a Reply


four × 3 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak