Mennesker imellem

Jeg var i går på besøg hos en god veninde, en jeg har kendt i ~7 års tid mere eller mindre tæt. Vi snakker ofte ret alternative tanker, eller hun snakker meget, og jeg udfordrer mest hendes holdninger, et ret interessant pingpong spil. Vi kom ind på en ting, der har siddet fast i min underbevisthed siden da, og nu må jeg dele den med jer. I kender det sikkert allerede, men gud hvor man reagerer forskelligt på forskellige typer mennesker. Nogle får man bare lyst til at putte i en lille kasse og bare passe på dem, nusse om dem og sørge for at de har det så godt som muligt. Andre får jeg bare lyst til at vikle ind i kilometervis af reb, pakke dem ind og sørge for at de ikke kan komme fri, og andre.. ja de skal bare have den store endefuld, ja der er naturligvis masser af andre scenarioer. Så er det jeg tænker.. hvad er det, der gør at jeg får de følelser for dem? Jeg har ledt efter en fællesnævner for hvad der udløser den ene og den anden følelse, nogle kan jeg forstå, den med at passe på kommer oftest af at modparten er nuttet uden at være fræk, en lille uskyldighed uden blikket i øjet, hende skal der passes på. Den lille provo med nederdelen og rottehalerne.. er ofte den type, der får det småperverse svin op i mig, så skal hun bare spiddes, ja dyriske lyster kan jo ske for enhver ;-) Ellers.. er der ikke rigtig nogle fællestræk.. Har I nogen fællestræk I kan genkende ved de typer mennesker I møder?

Att

5 Responses

 1. -o-
  -o- 29/05/2008 at 10:18 | | Reply

  For mig er det første skidt blikket – de kan være høje, lave, tykke, tynde – hvis de har det faste, drilske, kærlige blik, der kan få mig til at rødme, så er man allerede halvvejs i mål hos mig.
  Jeg fulgte din opfordring og har lavet mig en wordpress blog efter jeg for 3. gang blev spærret, der hvor jeg oprindeligt skrev. Så jeg håber du vil læse med af og til.

 2. Adm'eren
  Adm'eren 29/05/2008 at 10:40 | | Reply

  @-o-

  Blikke.. øjne, det er absolut vigtigt, men reagerer du forskelligt på forskellige blikke? Jeg gør helt sikkert. Et uskyldigt blik får Dominansen frem, et provokerende får sadisten frem.. og asiater trækker næsten altid hampen frem.. :-)

  Hvad er navnet på din blog? der ligger jo en god portion på WordPress

  Mvh

  Att

 3. -o-
  -o- 29/05/2008 at 12:40 | | Reply

  Du skal bare klikke på mit navn, så bærer det dig det rette sted hen.
  Nej det er essentielt det samme blik, der bringer mit blod i kog og jeg skelner ikke mellem racer – det synes jeg egentlig er en underlig ting at skrive – vil det sige at kaukasiske mennesker bringer noget andet frem?

 4. Adm'eren
  Adm'eren 29/05/2008 at 12:54 | | Reply

  Åhh MTV er blevet en blog.. var ellers et fint online magasin..

  Grunden til at jeg tænker reb når jeg ser en asiat er nok min passion for bondage, gerne den Japanske.. og det hænger sammen med asiater i mit hoved, sådan er det bare. Jeg kan ikke sige at andre racer trækker andre ting frem i mig, jeg er normalt meget meget lidt racistisk af mig.

  Att

 5. maria
  maria 11/06/2008 at 19:12 | | Reply

  Hejsa *ss* frisk tøs på 19 her..
  Jeg er selv mørk og har lagt mærke til at mine Herrer altid har talt om at jeg er/ ku være rigtig fræk i kæder… og tror simpelthen det har noget med min hudfarve og tabuet omkring en hvid herre og en mørk slave… men mener nu ikke det gør nogen af dem til racister… tror bare man generelt har nogen bestemte associationer til forskellige racer… lige så vel som til bestemte frisurer eller tøjstile…

Leave a Reply


nine − = 1

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak