Udmeldelse

Udmeldelse skriver jeg, og ja, det handler lidt om netmiljøet. Jeg tog i går konsekvensen og har mldt mig ud af de dating sider jeg har været tilmeldt, den eneste jeg har beholdt er på hor.dk (læs:scor.dk) fordi der er nogle venskabelige relationer jeg agter at holde ved lige. Hvorfor? Jo, min navlebeskuren har endt op i at jeg skal møde folk, jeg skal snakke med dem som den indledende måde at skalbe relationer. Jeg duer ikke til at slikke folk op og ned ad ryggen, og lefle for at nu skal jeg vælges, det er bare ikke mig, IRL er så meget bedre og mere oprigtigt. Finder du min profil på et site, så lad mig det lige høre, der kan jo være et sted jeg har overset.

Att

2 Responses

 1. -o-
  -o- 06/06/2008 at 10:07 | | Reply

  Velkommen i klubben ;-) – jeg har ikke engang behold scor.

 2. Adm'eren
  Adm'eren 06/06/2008 at 10:41 | | Reply

  @-o-

  Jeg har beholdt den kun pga kontakterne, og dem arbejdes der så på at få over på anden medium, det tager bare tid. Tak for dit input

  Att

Leave a Reply


two + = 6

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak