Facisme og online communities

Jeg havde forsvoret at ville  skrive om mit privatliv her, men da det nu er relateret til online communities, så gør jeg det allligevel.

Et nyere sted jeg har brugt noget tid på har nogle  ‘sjove’ regler, f.eks skal man godkendes på et  ret udefineret grundlag, de kan i hvert fald ikke give et entydigt svar på hvad de bedømmer på. Det minder mig alt alt for meget om bla Det Sorte selskab, der også er en lukket gruppe,  hvor man vejes og vurderes, de kan sjovt nok heller ikke definere hvad de vurderer på.  Hvorfor skrive om det, der er masser af  andre steder, der gør det samme – Jo det sted jeg har i tankerne har nogle regler om at man ikke må linke eksternt, fordi så har de ikke kontrol med stedet? Lidt sær holdning, men dem om det.

I deres forum kom der så et spørgsmål om at finde tegninger/billeder om en måde at binde 1 hånd på, faktisk er  forumoplægget årsag til at denne side eksisterer. Jeg  lavede et svar på forespørgslen og postede svaret med et fint link. Det skulle jeg så ikke have gjort,  jeg  fik sørme en besked fra informationsministeriet om at jeg skulle fjerne det. Ja, det er imod deres regler, men så skulle de hellere gå ind og lukke tråden, da den direkte efterspurgte en løsning på nettet istedetfor  at gå efter manden, der svarer på problemet. Jeg synes ikke det opfordrer til at  være  aktiv på stedet, ja jeg  blev så harm at jeg har meldt mig ud af stedet, det er  en kende for begrænset til mig.

God fornøjelse derude, der er masser af andre mere åbne steder.

One Response

  1. Annie Fryd
    Annie Fryd 15/09/2008 at 21:24 | | Reply

    Men du må gerne linke nu, reglerne er lavet om. Kiggede jo efter dig derinde gamle ven ;0)

Leave a Reply


2 + = eleven

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak