Sexlyst

Endelig er sandheden kommet for døren, kvinders brok og beklagelser dræber mænds sexlyst. Politiken har i dagens udgave af online avisen en fin lille artikel om at kvinder er utilfredse med mænds sexlyst, og, sjovt nok, så er konklusionen at kvinder brokker sig for meget, og mænd derfor mister sexlysten. Rådet er at rose manden mere for de ting mænd kan, og være mere positive og intime, ja man skulle tro Joan Ørting var en del af det panel :-) . personligt tror jeg at det gælder begge veje.. Ros og vær positiv, så er lysten større, og det gælder jer begge i et  forhold :-)

2 Responses

 1. Carmen
  Carmen 01/09/2008 at 18:10 | | Reply

  Jubii man kan kommentere igen :o ) Nå spøg til side, kan da godt følge og forstå behovet for “fred” om ikke andet for en periode. Fred for brok, fred for ?? ja måske bare fred ?

  Nå, men til emnet: Jeg brokker mig ikke over min kære mands sex lyst, den er nemlig ganske overvældende. Tvært imod får jeg nærmest dårlig samvittighed over at han har så meget lyst – til mig, og jeg så føler at han overfodrer mig ;o) Sukker indvendig over at føle at jeg liiige har fået den skønneste orgasme, og så vil han bare så hjertens gerne give mig en til .. og en til morgen middag og aften for nu at overdrive lidt – vi skal “heldigvis” også på arbejde ind imellem, så der ikke er tid til sex midt på dagen.

  Med andre ord, hans lyst er større end mit behov. Og tro nu ikke at det er fordi jeg ikke elsker ham, at jeg ikke har så meget lyst. Nej kærligheden er aldeles intakt, og den vises også både fra hans side, og min side. Men når nu man får så meget at man ikke ved hvor man skal gøre af al den kærlighed og ønsket om bare gerne at ville tilfredstille mig, hvad skal man så gøre ? Ja jeg vil ihvertfald ikke brokke mig, for så får jeg straks alle de kvinder på nakken som måske netop ikke får det de har behov for ;o) AK ja goderne er ulige fordelt, nogen får for meget, og andre for lidt.

  Men måske du har ret, ros hinanden i stedet, og vis at i elsker hinanden, så er jeg sikker på at man kan få i overflod, og så meget at man ikke ved hvor man skal gøre af det ;o)

  Kærlig hilsen
  Carmen, der nu vil gå op og vække ham blidt og kærligt efter en velfortjent lur oven på en lang arbejdsdag :o )

 2. Adm'eren
  Adm'eren 03/09/2008 at 09:09 | | Reply

  *smiler*

  Min kære carmen, dine indlæg er legendariske, lange, grundige, og altid værd at læse. For mig lyder det som om I har det modsat af min problemstilling, og det er rigtig rart at læse :-) Alt det bedste til jer, og må dagen blvie smuk som en solnedgang på en solskinsdag.

  Att

Leave a Reply


three + = 11

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak