Omverdenen og os

Inspireret af en kommentar til Mindgames i praksis har jeg vendt et par tanker eller 3 med mig selv og min navle og et par tanker er drysset frem på bordet. jeg plukker lige et par klip “jeg mistænker dig for at du slet slet ikke ved det du laver” og “Det du gør skader andre mennekser psykisk på det groveste” og endnu et “Det er udtryk for magtmisbrug” og den sidste “og skabe dig et sundt liv i stedet for”.

jeg må indrømme at jeg er målløs. Jeg har efterfølgende læst artiklen igennem, og tænkt over om den reflekterer hvad det er jeg gør og tænker i praksis, og det gør den bestemt. Personen, der har skrevet indlægget  har google Mind games helt specifikt og alligevel forarges hun over indholdet, jeg undrer mig over at man  opsøger det man kan forarges over, er hun så i virkeligheden mere masochist end flertallet af besøgende her? det spørgsmål lader jeg lige stå åbent. Rikke udtaler sig helt åbenlyst om noget hun ikke har praktisk erfaring med, og jeg  tvivler på at hun er  psykolog uddannet, faktisk får det mig til at tænke på 2 veninder, der  begge  bragede i gulvet efter en skilsmisse med en diagnostiseret psykopat. Begge er gode veninder den dag i dag, og begge har refereret til siden her i en tidligere form til deres psykolog, og begge psykologers  reaktion har været meget meget positive, så de 2 fagfolk har i hvert fald ikke noget problem med mindgames. Generelt er  de mennesker, jeg kender, der dyrker mindgames intelligente og dybe mennesker med en indsigt i både dem selv og i menneskeligheden generelt, og ingen af de er på nogen måde skadet af det mentale spil mennesker imellem, snarere tværtimod er de mere balancerede end de fleste jeg kender.

Ser folk udenfor BDSM verdenen os som rablende sindssyge og farlige? Jeg tror det ikke,  folk er mere åbensindet, og mange dyrker en eller anden del fra BDSM verdenen hjemme, hvor mange er ikke blevet bundet til sengen og pirret til ukendelighed? Eller fået klaps i måsen under sex? De fleste udvikler sig  stille og roligt, og måske ender nogle af dem med at  være hardcore BDSM udøvere, der overskrider alle kendte  grænser. Rikke må,  i mit hoved, være en enlig svale, måske endda en svale, der har været i hænderne  på en psykopat, og derigennem er blevet ramt dybt i sindet, og det er jo ikke det BDSM handler om, Safe sane and Consensual er bestemt ikke noget vi tager let på.

2 Responses

 1. aida71
  aida71 18/10/2008 at 19:23 | | Reply

  hej ligger lige en bsked her før jeg overhovedet har læst indlæget du referere til, hold da op, jeg er måløs er der noget der virkelig er godt er det en S’er der kan mind games, men det er godt nok længe siden den del er afprøvet, da du har ret i at man skal være 100% ovenpå psykisk, er man ikke det ja glem den leg den kan kun gå galt. menn er overskudet der er det godt nok den bedste form for sex overhovedet, det har overhovedet intet med hvedags ting at gørei den verden er begge lige hvis ikke så er det bedst at droppe den pågældende partner

  Knus aida71

 2. Aadhw
  Aadhw 19/10/2008 at 18:19 | | Reply

  Folk der kommer med sådanne udtalelser, kan kun være folk der ikke har en skid forstand på, hvad de snakker om.
  Jeg er chokket..

Leave a Reply


seven − = 2

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak