Trends

Trends er sådan et dejligt ord, og samtidig er det en sjov måde at få lidt informationer ud af Google. Hvis man undersøger ting som f.eks hvilke lande, der google  ordet BDSM mest, så er Polen det mest søgende,  Danmark er nummer 8, og Sverige nummer 10! Jamen, vi er Laaaangt fra det 10 største land i verden, vi er nok tættere på de 10 mindste.  Hvis man så gnasker lidt mere i det, så er det region storestrøm, der er de mest søgende, og københavn er slet ikke på top 10,  jeg blev lidt overrasket. Går vi på byniveau, så er det Hilerød og Gentofte, der ligger i top,  de 3 største byer i Danmark er slet ikke på den liste, jeg undres.

 

Hvis i selv vil nærlæse mere om trends på google er mit udgangspunkt her Google trends på bdsm

Adm’eren

3 Responses

 1. MissDe
  MissDe 15/11/2008 at 10:14 | | Reply

  Interessant – kunne det tænkes at København kategoriseres efter bydelene eller eventuelt andre mindre fraktioner…
  Kunne selvfølgelig også være at informationen er lettere tilgængelig end i andre dele af landet – den hælder jeg nok mest til.

 2. MissDe
  MissDe 16/11/2008 at 20:03 | | Reply

  underligt – havde egentlig postet en kommentar, men væk er den.

  Tænkte på om ovenstående statistik kunne have noget at gøre med at København opgøres i bydelene eller mindre fraktioner – det kunne jo give et forkert statistisk grundlag

  Men skulle man forholde sig nøgternt til data, kun en forklaring være at tilgængeligheden af information nok er større i de store byer – eller måske at BDSM udvikles over tid – mig bekendt bor der mange helt unge og mange ældre i København, den midterste gruppe er vist ikke så repræsenteret.

 3. Adm'eren
  Adm'eren 20/11/2008 at 10:22 | | Reply

  Interessant perspektiv du kommer med der. Jeg vil ved lejlighed gå nærmere ind på det og se hvad google så kan diske op med..

Leave a Reply


seven − 3 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak