At fejle og alligevel vinde.

Kan man fejle og vinde på det? Ja, det er jeg ret overbevist om man kan, også i et BDSM miljø.  Lad mig komme med et eksempel fra mit eget liv. Jeg havde en aftale med en potentiel ny bondagemodel, kvinde, omkring min egen alder, passende afstand mellem os, jo de ting passede  rigtig godt. Vores første forsøg udi Bondage gik ikke helt efter planen. Jeg havde bundet en 3TK, ret avanceret bondage, tager lidt tid, men er rigtig smuk bagefter. Da jeg var færdig med den, så siger hun at  der er ubehag i venstre arm. Jeg spørger ind til symptomet, heldigvis ikke krampagtigt, men ubehageligt er det. Prøver at arbejde med rebet på armen, men det hjælper ikke nok, så skal det af, uanset hvor ærgerligt  det er, og hvor flot den så end er. Der er  ingen tegn på panik, og vi har en dialog om det. Bondagen pilles af, først hænderne så armen kan få lidt frihed, og så bindes resten op, stille og roligt.

Vi snakkede en del om det  bagefter, faktisk var vi begge beroliget af oplevelsen, den viste os begge at modparten har et godt reaktionsmønster, at vi reflekterer og handler fornuftigt ud fra situationen. Om hvor vigtigt  det er at begge parter holder hovedet koldt i de situationer. Jeg har efterfølgende reflekteret en del over det, og jeg er overbevist om at en uheldig oplevelse kan styrke et forhold hvis man reagerer med fornuft.

Slutlinien må være at du ikke skal gå i panik ved uheld,  vær rationelt og din partner vil respektere dig mere for det.

Leave a Reply


eight × = 72

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak