Reb og priser

Det er de sjoveste ting man finder ud af når man checker hvor ens brugere  kommer fra, en google søgning på “Hvad er kontralås?” Hørte til, udover min side om teknik, også til denne side som handler med bondagereb. Det slog mig at  deres uspecificerede reb, i håbløse længde har en meterpris mellem 18 og 33, meterrabat ydes i stor stil. Selv den billigste pris er dyrere end behandlet hamp og jute fra fesseltrieb, og det er ellers kvalitetsreb. Jeg kunne ikke dy mig,  Arisue Go‘s Jutereb er sågar billigere end sexshoppens, men man skal så regne med at transport og told/moms er pænt deropaf. Skal i købe reb og lege med bondage, glem ALT om sexbutikker, køb færdigbehandlet reb hos de dygtige producenter af det.

Update: Esinem sælger lige pt Jutereb til meget fordelagtige priser og de er incl porto. Udnyt det lave pund og køb nu :-)

Leave a Reply


one + = 5

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak