Online handel

Online handel er altid en semifesen affære når man ikke kan checke varen før køb. En CD eller DVD er nem nok, men noget så personligt som reb er ikke lige så nemt. Hamp handler jeg hos min lokale pusher, men jute er ikke lige så nemt. Jeg har handlet 2 steder indtil videre og mine oplevelser er rimelig blandet. Det første sted var  fesseltrieb, de har 2 slags jute,  Osada steve og deres egen. Jeg valgte at prøve deres egen, en af vennerne har  Osada Steve’s  og den er lækker, men nu vil jeg jo gerne prøve noget andet, dumt. Den tyske jute fesseltrieb sælger er  rimelig massiv, relativ tyk diameter, men meget let og fleksibel som jute nu er det, det  er blivet byttet med Osada Steve Jute, kanon service  fra fesseltrieb. Det andet sted jeg har handlet er hos Esinem i UK. Esinem sælger i længder af  15 meter,  klip på midten og længden passer fint til mig.  Esinem sælger næsten kun ubehandlet jute til en væsentlig lavere pris, og pundet er lavt for tiden,  et udemærket sted at få en god pris,  hvis man selv  vil behandle det. Det ene reb fra Esinem havde en dårlig kordel, men ingen problemer her, der kommer en ombytter med posten.  Esinem’s er  ubehandlet, og der følger en fin vejledning med til hvordan man får noget godt ud af ens reb, både hvis man er  til det mere ulne, eller til det  tynde, ja klargøringen betyder en del for rebets endelige udseende.

Min anbefaling er klart at hvis I vil klargøre selv, så er Esinem det gode valg. Vil I have færdigbehandlet jute, så vælg Osada Steve Jute fra fesseltrieb.

God fornøjelse med binderiet

One Response

  1. Black Matrixx
    Black Matrixx 01/02/2009 at 11:49 | | Reply

    Det jo en hel videnskab, men spændende!

Leave a Reply


× three = 24

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak