Japansk på Japansk

Jeg må indrømme at den sidste uges tid har været lidt af et adrialinrush for mig. Siden her er blevet dybt misvedligeholdt, indrømmet, men jeg har til gengæld suget oplevelser til mig. Nogle har måske bemærket navne som Arisue Go og Kogure Gold, de har været her og lave et show til SMil’s fødselsdag, formidabelt show, smukt, hurtigt og elegant, imponerende var det at skue, og publikum virkede også begejstret. I dag er sidste dag de er her, i morgen alt for tidligt tager de afsted mod KinbaCon i Ukraine.

De har lavet nogle formidabel gode workshops, en helt anden måde at gøre det på end jeg ellers har oplevet det, og det har været super positivt! Det har bestemt været en super oplevelse at have dem boende her, her er ikke såå meget plads, men ting har fungeret rigtig godt, og vi har haft nogle rigtig lange aftener med masser af gode snakke, og har fået et helt andet indblik i hvordan de er som mennesker. Vi har fået snakket en masse om ting og termer, jeg har fået rettet et par af mine sproglige blomster (F.eks en takate-kote er *IKKE* med vandrette hænder, det er en gote-shibari) så der er en masse at arbejde videre med på siden senere hen. Jeg har også fået en masse gossips fra Tokyo, nogle lidt overraskende, andre gav blot store smil på læberne. Vi har selvfølgelig snakket om teknik, om hvordan man kommer videre fra hvor jeg f.eks er, og den slags, og der har været nogle ret overraskende svar fra dem, i en super positiv vej. Efter at have prøvet de reb de bruger, så skal mit rebudvalg vist suppleres lidt op. Det er gennemført meget rebagtigt uden det på nogen måde føles forkert, det indbyder til leg med reb.

Jeg håber at komme igang med nogle inspirerende fotoserier snarest, og få opdateret Howto sektionen med opdaterede guides, forhåbentligt et par nye også. Nye billeder til galleriet vil også være muligt i meget nær fremtid.

One Response

  1. Gentle Man
    Gentle Man 27/05/2009 at 07:16 | | Reply

    Det lyder meget spændende. Dine seriøse og sobre redegørelser er højt skattede. Jeg ser meget frem til at opleve de kommende opdateringer.

Leave a Reply


+ 2 = four

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak