Bondagebog på dansk – Et poll

Sommervarmen påvirker, men kun på den gode måde. Jeg fik den ide om der var interesse for en How-to Bondage bog på dansk? Ca pris 99.- plus forsendelse. Ville det have interesse, og hvad ville I gerne se i bogen? Se det her som en mulighed for at få indflydelse på den første bog af slagsen

Att

9 Responses

 1. MissDe
  MissDe 05/08/2009 at 16:21 | | Reply

  Kan da kun sige at du er fuld af gode idéer :-)

 2. Black Matrixx
  Black Matrixx 07/08/2009 at 20:16 | | Reply

  Lyder spændende

 3. Freja
  Freja 08/08/2009 at 13:22 | | Reply

  Kan du ikke inkludere bindinger af mænd… ??? Hvis jeg leverer lidt inspiration i din mailbox i løbet af næste måneds tid, kan du jo tænke over det…

  Men ellers er jeg på. Især også hvis der kunne være et afsnit omkring de mere subtile psykiske parametre, der er involveret i bindeprocessen…

  Forunderlig dag

  Freja

 4. Bluboi
  Bluboi 11/08/2009 at 14:53 | | Reply

  Det er en rigtig god ide, til en rigtig fornuftig pris som de fleste af os kan klare.

  Jeg glæder mig til at se resultatet.

  Bluboi

 5. L
  L 16/08/2009 at 17:56 | | Reply

  Har vendt det med et par stykker jeg kender. Og ville helt klart vælge hardback med farver, især er hardback godt, da denne slags ikke vil lukke sig, som en paperback har for vane at gøre.

  Prisen er svær at diskuttere, da det kommer an på, hvor mange bondager og muligheder der er. Måske ville 399,- være lige i overkanten, men jeg ved også, at det er smadderdyrt at udgive bøger i Danmark, og især når der er tale om bøger, der indeholder mange favefotos.

  Jeg har Midoris meget smukke bog, som vist koster 199,- eller 250,- jeg købte den i sin tid, fordi jeg ikke kendte andre, men idag synes jeg ikke, at den er pengene værd, da mulighederne er meget begrænset.

  Jeg tror at det er vigtigt, at man laver en masse billeder af de “kritiske” steder i bondagen. Små seriebilleder, der visuelt forklarer, hvordan man skal gøre.
  For tit er det set, at man ser begyndelsen og så går man meget hurtigt til det færdige resultat, som er smukt, men i bund og grund ubrugeligt.

  L

 6. Adm'eren
  Adm'eren 18/08/2009 at 06:02 | | Reply

  @Missde og @Blackmatrixx.

  Ja ikke. Jeg synes ofte man hører at der ikke findes sådanne bøger på dansk, og at det er en hæmsko.

  @Freja

  En begynderbog vil, i mit hoved, indeholde unisex bindinger. Ting som hvordan kommer jeg igang, materialevalg, de første knuder, altså helt nede på jorden, og ikke ret meget om den psykologiske del, den, mener jeg, kan man ikke læse sig til.

  @Bluboi

  Takker, det gør jeg også..

  @L

  Jeg ved hvad du mener, og jeg ville helst udgive den som farve hardcover, men til 399.- er den pebret, og prisen er desværre beregnet ud fra et sidetal på ca 120, så det er rimelig begrænset hvad man kan komme i den *suk*.

  De små detaljer, der viser hvordan man laver lige den knude, eller kommer lige netop den vej rundt.. Jeg er med på hvad du mener, og jo, det vil også komme med.

  @All

  Noget specifikt indhold? Jeg kunne godt bruge lidt indspark :-)

 7. Balder
  Balder 22/08/2009 at 13:06 | | Reply

  En bog på dansk vil være et must at eje for os “rebtosser” !

  Om det er hardback eller paperback er mig ligegyldig dog mener jeg at den skal være rigt illustreret og gerne i sort/hvid.

  For mit vedkommenet mener jeg at sikkerheden bør omtales både med hvad den bindende part bør vide og ikke mindst hvad den bundne skal være opmærksom på,
  jeg vil mene at alle de basiske teknikker skal omtales, ligesom der skal være et afsnit om hvordan man lægger en bondage til ophængning.

  Dette er hvad jeg kan ønske af en dansk bondagebog.

  Med Venlig Hilsen
  BALDER

 8. Adm'eren
  Adm'eren 24/08/2009 at 06:21 | | Reply

  @Balder

  Al den information findes pt ikke i et samlet værk uanset sprog mig bekendt, og det kan jeg ikke presse ned i et bind, og samtidig holde det nede i pris. Jeg overvejer at lave en introduktionsbog med de basale ting incl sikkerhed, og hvis interessen er stor nok, så lave et bind 2 med mere avanceret ting.

  Tak for inputtet.

 9. Freja
  Freja 27/08/2009 at 14:20 | | Reply

  Jeg er ikke enig i at det psykiske ikke kan beskrives, men må opleves/erfares på egen hånd. Det kan objektiveres så vel som knuder kan, hvis man kan det rette fagsprog og har de rette analyseværktøjer. personligt synes jeg det er interessant, for de forskellige psykiske mekanismer der træder i kraft, tiltaler forskellige mennesker, og en viden om de mangeartede psykiske facetter af “binderiet”, ville gøre en sådan bog anderledes, og appelere til nye indenfor feltet.

  Men sådan er vi så forskellige. Og min spring ind i, at være på den bindende side, handler ikke om at lære en mængde bindinger (om end jeg lagde en ære i, at det så pænt ud), men en udforskning af, hvad det ville påføre mig af psykiske oplevelser, at være den der føre reb, fremfor den der føres…

  Det er forskellige lag, og hver sin interesse. Min er psyken mere end den enkelte knude… men jeg vil da prøve noget mere kompliceret næste gang… ;-)

  Freja

Leave a Reply


six × 4 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak