Klub SUK bliver 5 år.

Hvad er Klub Suk? Ja, det er en klub til smæk til uartige kvinder, og hvilke kvinder er ikke det??. Enhvervej, se på flyeren og overvej om ikke det er noget for dig..

2 Responses

 1. Carmen
  Carmen 30/08/2009 at 08:57 | | Reply

  Hvor er det altså fint :) Tusind tak.

  Håber da at det kan tiltrække festglade, smækkeenthusiater

  Kærlig hilsen
  Carmen

  PS: Beklager hvis min kommentar kommer dobbelt, men umiddelbart forsvandt første kommentar ?

 2. Carmen
  Carmen 10/09/2009 at 09:09 | | Reply

  Tilmeldingsfristen er udvidet, så man nu kan tilmelde sig helt frem til 5/10.

  Samtidig er der på vores forum, udskrevet en lyn-novellekonkurrence, hvor man kan vinde “adgangsbilletten” til dette arrangement.

  Kræver at man er oprettet som bruger af vores forum, hvor konkurrencereglerne også står, samt at man naturligvis interesserer sig for lige netop den genre, som Klub-SUK beskæftiger sig med.

  Skulle man ikke vinde, og alligevel være interesseret i at deltgae, ja så er prisen da overkommelig, 300,- for ikke medlemmer, og 150 kr for medlemmer, og dækker både overnatning, festmiddag incl. vin/øl/vand samt øvrig forplejning. Eneste der ikke er frit, er baren efter middagen om Lørdagen. I sær flere par, og kvinder ville være super.

  Læs evt. også artiklen på ekstrabladet.dk under sex og samliv, eller på midtersiderne i deres papirudgave fra i Søndags ( selvfølgelig lidt sent, da vi nu har Torsdag

  Kærlig hilsen
  Carmen

Leave a Reply


4 + = nine

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak