Osada Steve Workshop – En onsite rapport.

I går var der Osada Steve workshop i Smil, det har der været 2 andre dage også, men jeg har været forhindret, men i går skulle det være. Vi ankommer kl lidt i 11, og kl 11 går vi igang. Noget af det første, vi nye, sættes i gang med er en 68 trins Takate-kote, også kendt under navnet 3TK og sikkert også andre navne. Steve er perfektionist, den skal være helt rigtig, det er et slid, men han er også rigtig god til at komme med små fif om hvordan man gør tingene med mindst mulig energi, både i små tricks til at trække rebet den rigtige vej, men også til at stille sig så man får mest muligt ud af det, super godt at arbejde med. Den første workshop går, for mit vedkommende med at forfine den, og arbejde med ophæng. Steve var meget rundt, og kom med masser af gode hints, lækkert lækkert.

Workshop 2, der arbejdede vi med Enbens ophæng, temmelig hårdt for foden, men også ret fascinerende. Der blev også kombineret med 2 fods, og fuld kontrol over sub’ens krop og fri adgang dertil. Vi arbejde også med Teppo Shibari, asymmetrisk med armene kommende fra hver sin retning, på ryggen, og Steve viste en måde at bruge den til Suspension, pisse lækkert.

En af de ting, der skiller Osada Steve fra Arisue Go er at Steve er meget teknikorienteret, Arisue er meget emotionel. Jeg vil ikke undvære en af dem frem for den anden. Steve har rigtig mange små fif til hvordan man binder, hvor man står, hvordan man bruger mindst muligt energi på binderiet, og det er super godt, jeg har fået en meget bedre bindeteknik, og en masse små detaljer, som kan gøres mere effektivt.

Hvis I er bondage interesseret, og får mulighed for en Workshop med Osada Steve, så tag med, det er supergodt, og man får meget mere med hjem end man selv tror. Mine varmeste anbefalinger af Steve.

Leave a Reply


× eight = 64

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak