I guder..

Nogle gange skal jeg lade være med at læse online medier, især ekstra bladets sexbrevkasse. Jeg faldt lige over et indlæg om At møde en hardcore masochist Jesus tænker jeg.. der lægges godt nok op til topping from the buttom, og kraftig skelen mellem hendes og han lyst. Jeg citerer lige :”Derfor er mit råd: Dyrk også din slags sex. Mindst hver anden gang. Måske keder det hende, og måske føles det mindre intenst, men gør det alligevel. Fordi du siger det.” Er det sådan det foregår hvis vi render ind i vanille mennesker?  Skal det være lige på og hårdt? Ikke for mit eget vedkommende,  tålmodighed og nydelse er vigtigere end at komme ud over stepperne, hvad siger I?

9 Responses

 1. Carmen
  Carmen 23/09/2009 at 17:33 | | Reply

  Helt enig. Synd det næsten altid bliver forvrænget, og karikeret når det skal formidles videre til vanilla folk.

  Måske burde de ansætte nogen “indefra” til at besvare den slags spørgsmål ;o) Jeg mener, nogen der selv lever med det, og ikke kun har læst sig til det.

  Der er jo næsten ligesom partout, at ville sige en person med autisme er som Rainmann, eller fordi man er rødhåret, så er man på en bestemt måde etc.etc.

  Hvad med alle dem, for hvem det ikke er en leg, men en livstil ?

  Kærlig hilsen
  Carmen

 2. Adm'eren
  Adm'eren 24/09/2009 at 05:35 | | Reply

  @Carmen

  Tjae, jeg tror at den gode Joan forsøger at møde befolkningen, der hvor den er, det lykkes bare slet slet ikke i den her sammenhæng, heller ikke i den her sammenhæng.

  Hvis det var første gang hun jokkede i spinaten i sm relaterede spørgsmål, så ville jeg acceptere det, men det er det så langt fra.

  Jeg tror ikke at EB har den vilde lyst til at sable joan’s authoritet ned, så en ekstern til den slags spørgsmål er vist mere drømme end virkelighed

  Tak for dit dejlige indlæg

 3. Carmen
  Carmen 24/09/2009 at 10:04 | | Reply

  Du har nok ret. Hun er jo en autoritet i en eller anden forstand. Hun har ihvertfald forstået at gøre sig kendt. Og er man kendt nok, så kan man åbenbart slippe afsted med alt. Eller ihvertfald med meget.

  Hvis hun så måske bare ville henvise til nogle af de mange steder der er på nettet, hvor folk, der har det tæt inde på egen krop og liv, så ville meget måske være anderledes ?

  Ved godt hun af og til henviser til SMIL. Der er bestemt også kompetente medlemmer der, og så kan man jo ikke tage fra dem, at de var og er de første der kom frem, og arbejdede for mere accept :o ) Men efterhånden er der jo så mange andre som må siges at vide noget om emnet, og alle de nuancer emnet indeholder.

  Gad vide om hun følger med på sider som f.eks din ? eller andres ? Hvis hun gør, ville det da være et plus, om hun så deltog i debatterne, og derigennem indgik i en dialog. Jeg mener, selvom man har en uddannelse, så bliver man jo aldrig udlært. Uanset hvilket fag man så har et eksamnesbevis eller svendebrev fra.

  Og uanset om man tager penge for sine råd, eller svarer i en gratis brevkasse, så bør der være en eller anden form for etisk samvittighed, som byder at man svarer så seriøst og ærligt som muligt. Og ellers henviser til andre, i fald man ved, at man ikke selv ved nok om emnet.

  Kærlig hilsen
  Carmen

 4. Adm'eren
  Adm'eren 27/09/2009 at 11:17 | | Reply

  @Carmen

  Jeg finder det lidt skræmmende at hun er så respekteret, er det manglen på kvalificeret modstand ?

  Jeg tror ikke at Joan eller andre sexologer følger med slige steder, måske på luder’s dagbog, men næppe her, jeg kører det jo ikke som et diskussionsfora på den måde.. Måske på kinkster?

 5. autum
  autum 30/09/2009 at 15:58 | | Reply

  tålmodighed og nydelse er vigtigere end at komme ud over stepperne…

  hvor er det smukt skrevet….

  autum

 6. Adm'eren
  Adm'eren 30/09/2009 at 20:08 | | Reply

  @Autum

  Ja, tålmodigheden er ikke en vare, der oftest falbydes i sM verdenen.. suk..

 7. Herauf
  Herauf 04/10/2009 at 22:54 | | Reply

  Det er jo en “alm” anderkendt holdning at BDSM’er er perverse, så det er jo ikke acceptabelt materiale for EB.

  /Herauf

 8. Adm'eren
  Adm'eren 08/10/2009 at 06:05 | | Reply

  @Herauf

  Jeg tror mere at vitil tider kan give dem et salg på en 10.000 ekstra eksemplarer ;-)

 9. Hanne
  Hanne 22/10/2009 at 07:39 | | Reply

  I indlægget fremgår det at kvinden er en rendyrket masochist – og hun kan ikke være submissiv, for så er det dømt til at mislykkkes. – ingen sub ønsker smæk givet modvilligt.

Leave a Reply


× one = 6

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak