At følge en sti, eller gå nye veje.

Nogle gange tænker jeg,  tænker over de ting, der sker rundt omkring mig,  og hvorfor jeg selv handler som jeg gør. Skal man gøre som andre?  Det mener jeg jo ikke, jeg har altid godt kunnet lide at gå egne veje,  skille mig ud fra mængden, og være den andre kiggede lidt skævt til.

Et eksempel,  jeg har fået en ny lyst udi at binde med tyndere reb,  4 mm, i modsætning til alm 6mm, som de fleste andre bruger, enkelte bruger endda op til 8mm, især hvis man er  sikkerhedsfreak. Lidt matematik afslører at 8mm reb har en diameter med  4 gange så meget reb som 4mm har, og det svækker helt sikkert brudstyrken, men er 8mm så nødvendigt? De fleste bruger 6mm, og med den lille regnestok så bliver de ca 270kg brudstyrke i 6mm reb til 120 kilo’s brudstyrke på 4mm reb.

Mange prædikerer 4 gange modellens vægt for at have en god sikkerhedsmargin, så jeg skulle jo reelt kun binde på 30 kilo, det er vægten af min 7 årige datter, den holder jo ikke. Jeg kiggede på alle mine bindinger, og alle dem, hvor vægten har en betydning, der ligger minimum 4 reb, der bær vægten, og så er vi en god sjat højere oppen end de 30 kilo, så er vi på 120 kilo, og dermed en faktor 9.5 i forhold til min model. Er det så uforsvarligt at binde med 4mm? Jeg mener det ikke, mange binder jo med 6mm på folk på 100 kilo eller mere, og de har ikke problemer med sikkerheden.

3 Responses

 1. Herauf
  Herauf 04/10/2009 at 22:47 | | Reply

  Om man bruger 4, 6 eller 8mmreb er ikke, for mig, et spørgsmål om sikkerhed for der er masser af margin. For mig handler det mere om at 8mm føles mere lækker og behagelig mod huden når der kommer tension på. 6mm er kun til for at knuder på 8mm bliver klodset. 4mm….??? Lad mig se hvorfor 4mm er bedre – fx. d 22?

  /Herauf

 2. hp
  hp 07/10/2009 at 23:05 | | Reply

  du binder vel for helvede ikke din 30 kg datter…………??? så rigtig dårlig sammenligning at komme med på en hjemmeside………smagløst!!…….man får bare lige tanken, og så er det virkelig turn off at være på din side.

 3. Adm'eren
  Adm'eren 08/10/2009 at 05:53 | | Reply

  @herauf 4mm er godt for mig fordi det er enkelt, det er småt, og så er det lækkert at arbejde med.

  @hp Jeg er da ked af at hverdagens trivialiteter som en vægtsammenliging med min datter kan bringe din urin på boblepunktet. Kan det berolige dig at det eneste, der bindes når hun er her, er hendes bamser til deres gynge? Jeg synes du skulle kigge forbi på http://www.dr.dk/boern istedet, jeg er bekymret for om lånet af Datterens farveblyanter vil give dig hjertestop….

Leave a Reply


× 5 = five

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak