Nerver og blodårer

I går havde Nawagruppen besøg af en Kirug, der til daglig lever med nerver, blodårer, og alle de små ting, der kan give problemer for bondagemennesker. Vi fik et par fine slides, nogle nervebanetegninger, lidt om blodårer, og nogle af de effekter, der opstår når en binding ikke ligger 100% optimalt. Alt sammen spændende, men når jeg efterfølgende sammenligner med f.eks Esinem’s skriv om det samme,  ja, så blev jeg klogere på at blå lemmer er når blodet ikke kan løbe retur, og det må vare op til 1 time,  i praksis anbefales op til 30 minutter, og når lemmer er blege, så kommer der slet ikke blod ud til lemmerne,  samme tidsgrænser. Derudover fik jeg bekræftiget meget af det jeg selv har skrevet, en enkelt rettelse,  sovende hænder er ikke en målbar måde at konstatere nerveskader på, den må jeg tage til mig, og eksperimentere lidt med,  nogle frivillige? ;-) . Var man blank på nerver og risici, så var der meget viden at hente.

Tak til Smil Kbh’s nawa gruppe for et godt arrangement..

4 Responses

 1. -o-
  -o- 17/10/2009 at 14:31 | | Reply

  Kunne man få et link til Esimens skriv – jah :-D ?

 2. Adm'eren
  Adm'eren 19/10/2009 at 07:10 | | Reply

  @-o-

  Jamen det er da linket på http://bdsm.far-out.dk/?page_id=137 og det direkte link er “http://www.esinem.com/Misc/Nerve Damage Part 1a.pdf” alt sammen under sikkerhed ved Bondage ;-)

 3. Freja
  Freja 25/10/2009 at 19:13 | | Reply

  Min erfaring er nu også at summen blot indikerer, at delen af kroppen arbejder på højtryk med at holde området levende. Og at man vel simple kropsteknikker kan forlænge levetiden – om jeg så må sige. Det handler om åben opspænden.

  Det besynderlige er faktisk, at de der er mest smidige, er dem der i farezonen for belastningsskader især på led.

  Men ville nu gerne have været der, tog desværre hjem torsdag morgen…

  Freja

 4. Adm'eren
  Adm'eren 27/10/2009 at 13:19 | | Reply

  @Freja

  Vi ville også gerne have set dig. Det kunne have været godt med en god dialog også med din indfaldsvinkel :-)

  Adm’eren

Leave a Reply


three + = 10

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak