Hvor kommer vi?

Jeg kommer på et par enkelte online fora, og på et af dem blev der i  BDSM Danmark gruppen stilt det  gode spørgsmål,  hvor kommer I? Mange af os kommer i foreningerne/Klubberne, f.eks Smil,  Excess Club, Det sorte selskab, og X’et er nogle af dem jeg lige kommer i tanke om.  Af onlinesteder, så er det vel mest Fetlife,  Kink republic og Kinkster, folk kommer på. I københavn mødes folk den første fredag på Cafe Viggo’s og i Vejle er der ved at blive taget initiativ til noget tilsvarende, mere herom senere. Bindefolket er at findepå diverser workshops,  folk med hang til D/s i smuk stil hænger ud på Roissy’s Society, og er man i Berlin, så er det vel Henri’s bar eller Equipage man kommer på. Hvor kommer du, og hvad sker der der?

7 Responses

 1. Carmen
  Carmen 04/01/2010 at 10:23 |

  Jeg har opgivet lidt at følge med/tilmelde mig alle de steder der ustandselig dukker op på nettet. For 8-9 år siden, da jeg for alvor kom på nettet, da oprettede jeg mig alle steder jeg kunne finde, som bare mindede lidt om SM ( Undtagen de udenlandske, da sprog ikke lige er det, jeg er bedst til )

  Men efterhånden, som jeg følte at det tog overhånd, så kigger jeg med mellemrum ind på SM-debatten, og sjældnere endnu på Svirps BDSM debat.

  SM-Copenhagen har jeg droppet, og SM-dating forsvandt jo lige pludselig. Jeg er således heller ikke på facebook, Myspace, eller andre af den skags. Jeg er lidt på enkelte grupper på Mingler. Grupper om alt muligt.

  Jeg har aldrig søgt datingsites, og heller aldrig blevet grebet af chat, så selvom jeg har været oprettet på f.eks SM-dating var det udelukkende for debat, frem for chat. Før i tiden var det yahoogrupperne, men de døede også ud. Er stadig på en af dem, selvom debatten er død, da det var en af de første, og jeg selv har været med fra starten.

  Nu søger jeg bevidst efter decideret spnaking ( for nu at bruge at internationalt ord ) eller gammeldags opdragelse/DD/smæk/endefuld da det er det, der føles rigtigt for mig. Det vil så sige at Klub-SUK er der, jeg bruger det meste af min tid, på nettet at vi mødes / arrangere medlems træf med mellemrum. Men ikke på samme niveau som f.eks SMIL og alle de andre store og veletablerede klubber/foreninger.

  Klub-SUK er dels mindre, og har ikke samme økonomi ( selvom jeg synes vi får meget for vores 50 kr. om måneden ) har heller ikke egne lokaler, men har en super aftale med Scor Lounce hvor vi er ca. en gang om måneden i et par timer. Derudover holder vi vores klub arrangementer privat hos de medlememr som har lyst og mulighed for at lægge hus til, eller vi lejer sommerhuse over en weekend.

  Vores arrangementer kan bedst sammenlignes med hyggelige familie/venne komssammen, med god mad og drikke ( som dækkes af kontingentet – under normale omstændigheder ) emnet er bare anderledes, end hvis det er moster Odas 70 års fødselsdag man er til.

  Om der leges eller ikke, afgøres af dels hvem og hvor mange medlemmer der deltager, samt den aktuelle stemning. Meget er ofte ret spontant.

  Sidste år i Februar arrangerede vi foredrag med Maria Marcus, og i 2005 var det Hanne Stensgård vi havde ude og holde foredrag.

  Til nogle af vore medlems weekender har pisken.dk været ude og demonstrere og vi har så kunnet købe hans ting.

  I vores forum er der god aktivitet, også med mellemrum konkurrencer, hvor vi af og til har fået sponsoreret præmier hhv. fra pisken.dk, SM-smykker ( som vist heller ikke eksistere mere desværre, samt piskeriet.dk og ellers hvad vi som klub selv har mulighed for at give som præmier.

  Vi arbejder på at lave vores egne vinetiketter med smække motiver, som folk kan bruge og “smække” på bordet til en hyggelig aften for 2. Måske for, på en kreativ måde, at introducere en potentiel kæreste til, hvad han/hun kan vente ;-) Eller bare for at se reaktionen, hvis det er svært at få sagt.

  Vi har et par elektroniske smæk-visitkort som man er velkommen til at benytte, ligesom vi har en lille folder i pdf som man kan downloade og selv folde i portfals.

  Lige pt. arbejder nogle af os på ideplan/planlægning af nyt design og mere spændende hjemmeside. Men det er et projekt der kan tage tid, så vi, og andre må tage hjemmesiden som den er lige nu og her, hvor der ikke sker så meget på den. Forummet er nok det der bruges mest tid på lige nu og her.

  Jeg kunne sikkert sige meget mere, men så bliver det vist for langt ;-) Så hvis man er til det mere enkle i form af gammeldags endefuld/opdragelse og DD, frem for det mere gængse og brede – til tider ret avancerede SM, ja så er man velkommen til at kigge ind på http://www.klub-suk.dk og på vores forum http://www.klub-suk.dk/forum. Vi har bevidst valgt den traditionelle kønsrolle fordeling, hvor det altid er kvinden der modtager smæk, og manden der giver.

  Kærlig hilsen
  Carmen

 2. zenoida
  zenoida 05/01/2010 at 07:20 |

  Hej,

  Sikke en masse klubber, der faktisk er! Der er vist lidt for alle. Personligt er jeg medlem af Det Sorte Selskab, som helt sikkert er stedet for mig. Det er seriøst, der foregår en smule screening, så alle passer sammen, og så er der bare en atmosfære og en intimitet der siger spar to til alle andre steder min herre og jeg har været.

  For os er det vigtigt at have et sikkert sted at udleve vores vildeste sm-fantasier, og at dele vores kink med andre.
  Ud over DSS, er vi da også at finde på fetlife og kinkster, selvom DSS fylder mest.

  Det bliver sjovt at se hvor folk ellers kommer!

  Hilsner
  zenoida

 3. Søren
  Søren 12/01/2010 at 14:58 |

  Når nu snakken falder på Webfora hvilke(t) sted er det så godt at starte når man er “begynder” indenfor SM verdenen og har mange spørgsmål om alt.
  I øvrigt en ret god hjemmeside med mange gode links og viden.
  Mvh Søren

 4. Carmen
  Carmen 12/01/2010 at 17:53 |

  Hej Søren

  Umiddelbart ville jeg pege på http://sm-debatten.dk/default.asp hvis man er “begynder” inden for SM verdenen. Jeg går ud fra at du her tænker helt bredt ? SM er jo bredt, lige fra det blideste lille erotiske smæk til det totalt hårde.

  er du derimod bevidst om, hovedsagligt at tænde på smæk ( eller spanking – jeg holder bare personligt mest af de danske ord ;-) ja så ville jeg, – ganske vist ikke særligt neutralt ;-) mene at klub-SUK´s forum var stedet

  Men sm-debatten kan jeg godt anbefale. De dækker det hele.

  Kærlig hilsen
  Carmen

 5. Søren
  Søren 13/01/2010 at 08:38 |

  Hej Carmen
  Tak for linket. Har oprettet mig men det ser ikke ud til at der sker så meget (nå så har man da tid til at kigge gamle tråde igennem :) )
  Hvorledes med klubber ? Jeg kender SMIL og X’et af navn.
  KH Søren

 6. Carmen
  Carmen 13/01/2010 at 10:49 |

  Hej Søren

  Jeg tror SM.debatten er som så mange andre steder. I perioder er der meget debat, og i andre perioder, korte som lange, er der ret dødt. Dog synes jeg på det sidste, at der er kommet lidt liv, fordi der er kommet lidt nye til. Selv er jeg ikke specielt aktiv på SM-debatten, men kigger da ind, med mellemrum.

  SMIL er også mange mange år siden jeg har været. Det har aldrig rigtig fænget hos mig. Og Xet kender jeg kun af navn ligesom de fleste andre SM klubber. Så da skal du nok have svar, fra andre hvad de synes.

  Jeg kan kun udtale mig om Klub-SUK, som står for Smæk til Uartige Kvinder. Og vi er jo en meget lille klub, men har dog et forum hvor jeg synes der er et godt aktivitetsniveau ( omend vi selvfølgelig også har stille perioder ) Og så har vi som jeg skrev i min første kommentar, ikke egne lokaler som f.eks SMIl, Xet og de andre har. Vi har derfor heller ikke faste ånings/møde tider hver uge sådan som det er muligt hos f.eks SMIL. Så vi ses mere på privatbasis med passende mellemrum, som det nu passer ind i folks tid. Ca. hver anden måned.

  Og ja, så har vi afgrænset vores fokus, således at vi specifikt henvender os til smække enthusiaster og dem der specifikt tænder på gammeldags opdragelse og/eller DD ( Domestc Discipline ) enten det er helt igennem erotisk eller der for nogens vedkommende ligger mere alvor og reelt opdragelse bag.

  Kærlig hilsen
  Carmen

 7. Adm'eren
  Adm'eren 14/01/2010 at 16:20 |

  Online fora er jeg aktiv på Kinkster.dk og Fetlife.com, og semi aktiv på Kink republic, mest fordi binderødderne holder til der.

  Irl kommer jeg i Smil Kbh, og når jeg er i Berlin, Henri’s og Equipage, adresser kan udleveres, de ligger i hver sin ende af samme gade.

Comments are closed.

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak