Smertehelvede eller optimal nydelse

Smerte eller ej.

Nogle gange overraskes jeg altså stadig over folks indfaldsvinkler til SM. En af mine gode veninder skal på date i morgen, og vi har en god dialog omkring de ting hendes potentielle knægt har.

En af de ting, der slog mig, og som jeg stadig ikke helt forstår er at han bruger tryllecreme. For dem, som ikke er vidende om det, så er det en håndkøbscreme, der virker smertenedsættende. Jeg var nødt til at spørge ind til det, og det viser sig at han bruger det, for så kan han holde længere, jaså, den lader vi lige stå alene.

Tilfældet er så ikke enestående, en veninde af mig, der så er i den modtagende ende, er  flere gange blevet tilbudt smertestillende piller før en seance, for at kunne holde længere, og modtage mere, så han er ikke alene, vores ven med tryllecremen.

Jeg må indrømme at alle mine advarselslamper blinker når jeg hører at man bruger medicin eller lignende præparater for at kunne komme videre, og modtage mere og mere smerte. Jeg mener klart at man er så langt ude på et sidespor som man kan komme. Hvis kroppen siger fra, så er der en grund til det, og lige i SM sammenhæng er der ingen grund til at presse den ud over kanten, for hvem ved hvornår det er nok når kroppen ikke selv kan føles? Hvor går grænsen? Ved relativ uskyldig tryllecreme, ved håndkøbs smertestillende piller, eller hvor går grænsen? Kroppen producerer selv Endorfiner, som er dens egen måde at svare igen på når der er smerter i omløb, er det ikke nok med dem?

Jeg sidder med en grim smag i munden, noget med at nøjes, eller ikke kunne nøjes. Min holdning er helt klart at begynder man at blande smertestillende medicin ind i ens sexliv, så har man et andet problem. Jeg finder det frastødende at  presse kroppen ud over dens evner på den måde. Lad naturen passe på den, og brug den sunde fornuft istedet.

Info: bloggen er crosspostet på eget site og Kinkster.dk

4 Responses

 1. Carmen
  Carmen 14/01/2010 at 14:17 | | Reply

  Kan ikke være mere enig.

  Burde være forbudt, på ligefod med al anden doping, inden for sportsverdenen. Men kan godt se, det ville blive svært, ja umuligt at kontrollere, samt håndhæve sådan en lov.

  Kærlig hilsen
  Carmen

 2. Adm'eren
  Adm'eren 15/01/2010 at 07:24 | | Reply

  Kære Carmen.

  Det går i hvert fald ikke under sikker sex i mine øjne. På et tidspunkt går det galt, så mærker man ikke skaden, og dels kommer folk til skade, dels bliver hele miljøet hængt ud, det har vi ikke behov for. Lad os håbe at det er mindre udbredt end vi tror.

 3. Søren
  Søren 15/01/2010 at 09:26 | | Reply

  Jeg forstår ikke helt formålet med at skulle tåle mere. Er det en konkurrence om hvem der kan klare mest? Hvem der først får udtrættet S’en?. I mine øjne skal smerten være en nydelse at modtage eller i det mindste føre til nydelse og ved brug af smertestillende afskærer man sig da fra den. Hvis man absolut vil kunne tåle særdeles hårde slag og virkelig megen smerte må svaret da ligge i det psykiske, hvordan man håndterer den.
  mvh

 4. FruNordlys
  FruNordlys 06/03/2010 at 20:38 | | Reply

  Hvis man skal bruge smertestillende for at kunne klare SM, så er man vel gået fra at det som skulle være en dejlig leg, til at man skal kunne klare mere end ens krop har lyst til.
  SM går jo netop ud på at man i legen flytter ens grænser, ved hjælp af de endofimer som kroppen frigiver af lyst, men som den ikke frigiver ved tvang.
  Så spørgsmålet er vel mere hvad vil man opnå……efter min mening giver man sig ikke tid til at kende hinanden og ens grænser.

  FruNordlys

Leave a Reply


5 × five =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak