Payback time

Normalt blander jeg mig ikke i hvad folk aftaler, og hvordan de håndterer deres aftaler, men denne gang er jeg nødt til det.

Et danskdrevet site  Pay back Baby har længe brugt unge smukke modeller på siden, og har kørt det som betalings site. Alt med kontrakt til både fotograf og model, så alt skulle være i orden.

Problemet er så at der er ting, der sker bag facaden, ting som man som bruger kan være ligeglad med, men når gode venner render ind i problemer, så  er det at jeg ikke længere kan sidde stille.

Nogle af de ting, der sker er f.eks at ikke godkendte fejlskud gemmes, så de kan bruges til tilsvining af ex modeller og fotografer. At Exmodeller hænges ud på sitets blog med udokumenterede beskyldninger, meldes til offentlige institutioner med udokumenterede beskyldninger, og med beskyldninger om at tjene sorte penge på softcore film, alt sammen for at sværte dem til, og holde flokken samlet. Konstruktive foreslag svines til og sables ned, og selv når modellen har forladt sitet, så bruges endnu ikke offentliggjorte billeder med personerne, bla på sitet og på Youtube.

Drenge og Piger, pas på jer selv, og hvis i gerne vil være linseluder, så vælg med omhu, og sikre jer at jeres ønsker og rettigheder er i orden…

Update:

Det har nu vist sig at en af de advokater, der angiveligt skulle have været med til at lave aftalerne, slet ikke eksisterer. En anden ting er at de i deres  Payback code skriver at man kan købe billederne og rettighederne retur efter 6 mdr på sitet, men det er ikke nævnt i kontrakten, og det afvises på mail..  Hold jer langt væk…

One Response

  1. Advarsel « Hans Kvinde 13/07/2010 at 13:18 |

Leave a Reply


1 × = three

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak