Emsighed

Jeg har igennem et stykke tid været bruger på forskellige online sites. Nogle betalingssteder, nogle hvor man donerer og nogle hvor man får begrænset funktionalitet hvis ikke man betaler et ublu beløb.

I går fik jeg en henvendelse fra en bruger på et af dem, jeg svarer, men glemmer en information, og da jeg ikke vil betale 999.- om året for et site, hvor den eneste aktivitet er brugerne, og der ingen innovation er, så kan jeg kun sende et brev. Jeg bliver en anelse træt af det, og skriver i min status at jeg er træt af den fjollede begrænsning. Jeg logger af, får en, på mail advarsel om ikke så god tone, og i dag, da jeg vil rette profilen til er kontoen låst, det er da emsigt.

Når de engang låser min profil op igen på bdsmworld.org, så sletter jeg squ profilen, det er en postgang eller 3 for useriøst..

2 Responses

 1. Master4460
  Master4460 13/08/2010 at 08:48 | | Reply

  bdsmworld styres af et par mennesker, som mener de skal bestemme alt. De går ind og læser folks interne meddelelser, og bruger det mod dem senere. Jeg gjorde opmærksom på dette til en privatfest SM fest. 3 dage efter blev jeg og en mere smidt ud af bdsmworld, fordi vi havde talt negativt om siden. Det har så resulteret i, at mange efterfølgende har forladt siden. Når vi så forsøgte at gå ind på siden igen, røg vi automatisk ind på en foreningsside for psykologer.
  Hvis man forsøger at give folk sin private e-mail adresse, så ricikere du også at blive smidt ud af siden eller få 3 måneders karantæne. De WEB-master der styrer det, har så også meldt sig ind på de sider, som udsmidte har, for at følge med i kritikken.
  Så mit råd er, hold jer langt væk fra denne side.

 2. Black Matrixx
  Black Matrixx 15/08/2010 at 18:42 | | Reply

  Det virker da mega useriøst og så kalder de sig nordens største BDSM site… tsk. tsk. tsk.

  BM

Leave a Reply


five − 1 =

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak