Bondage, oplevet fra den bundne

Hvor ofte læser man ikke om underkastede kvinders oplevelser? Hvor sjældent læser man ikke om hvordan kvinder oplever det at være bundet? Ja, jeg støder ikke ret ofte ind i det, selv om jeg opfordrer min partner til at skrive om det. Det har undret mig ret meget,  for kvinder er jo en anelse følelsesporno glade.  Jeg lurede Kinksters blogs igennem, og den eneste, der handlede om bondage, var en yngre mands farvel til bondage gruppen grundet for meget snak, fis og plidder pladder, det er jo ikke meget når der er tonsvis af blogs om alt muligt andet BDSM relateret.

I min søgen efter den slags, så er der faktisk overraskende mange mænd, der blogger om deres vej udi binderiet, Mackenzie Cross f.eks og Okienawa,  for blot at nævne nogle få. Hvad er det lige i rebverdenen, der gør at kvinder er  tavse? jeg forstår det ikke.

Her til morgen så jeg at Rida, en herlig sjæl fra Tokyo,  har postet et indlæg om hendes første oplevelse med Yukimura  Hakuri. jeg må indrømme at jeg labbede det i mig som en mis slikker fløden i sig. Rida kommer ind på rigtig mange interessante aspekter af det at blive bundet, og bundet op igen, og det har givet mig en ny indsigt, på den gode måde. Mange af de teknikker og tanker hun berører minder om det som både Kinoko Hajime og Arisue Go også spreder i deres budskab, og som jeg selv bruger,  når det er intimt. Læs evt Rida’s indlæg her

One Response

  1. Fanny O
    Fanny O 02/01/2011 at 14:57 | | Reply

    Hej.

    Jeg er sikker på at der er rigtig mange kvinder, som mere end nyder oplevelsen af og også gerne skriver om at blive bundet, mig selv inklusive. Problemet kan være, at i travle kvinders (læses, i hvert fald mit) liv kan det være svært at nå, med børn og almindeligt familieliv i et virvar omkring en´. Det er nemmere at gribe til en hurtig pisk (eller træbøjle), og derfor også nemmere at skrive om dette, end at forklare en 9 årig hvorfor mor nu igen ligger med reb på under dynen :-) .

    Godt nytår, Fanny O

Leave a Reply


4 + = seven

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak