SM og unge

I lyset af at den kørende sag omkring misbrug af mindreårige piger er der kommet en del interessante ting frem i lyset i miljøet. 2 af mine veninder har fortalt åbent omkring hvordan de som hhv 11 og 16 årige trådte deres sko i Sex og SM universet. Fælles for deres fortælling er at de er blevet afvist af det etablerede SM miljø, og derfor har søgt ud i de mere grå sider af SM universet. Som en af dem skriver “Jeg ville det her, og kan jeg ikke få en erfaren, så må jeg tage hvad jeg kan få”. Sætningen satte en del tanker igang i mit hoved.

Hvorfor er der den berøringsangst for  unge mennesker under 18?  Jeg kan godt forstå at unge under 18 skal beskyttes mod misbrug, men jeg kan ikke få ind i mit hoved  hvorfor en 25 og en 17 årig f.eks ikke skulle kunne have en relation. Selvfølgelig skal den seksuelle lavalder holdes, derom er der ingen tvivl, men skal vi holde de 15-18 årige fra at dyrke deres lyster i sikre og trygge rammer, rammer som vi selv er glade for? Er det ikke dobbeltmoralsk at vi selv vil dyrke vores lyster i trygge rammer, men de, som er så sårbare, ikke må? Vi kan udvise en arrogant holdning til at de  skal vente til de er 18, men det holder dem ikke tilbage.  Vi kan oplyse dem på skrift på samme måde som f.eks det nu hedengangne hersker.dk gjorde det, men de vil stadig søge irl oplevelserne.

Jeg kunne  godt tænke mig et sted hvor de 15-25 årige kunne komme, et sted hvor der ikke var en masse voksne, men kun de unge så de kan få fred for de voksne. Smil har deres ungdomsgrupper, men det er igen 18+ og vi taber igen de 15-18 årige.

Har du et bud på hvordan vi løser problemet?

Opdatering: Det er  kommet mig for øre at SMug i København rådgiver de unge, der er for unge til selv at være en del af SMil, SUPER godt gået SMug!

2 Responses

 1. Carmen
  Carmen 12/01/2011 at 11:56 | | Reply

  Kan ikke være mere enig. Vi skriver ganske vist selv på klub-SUK´s forum, at man skal være 18. I praksis kan vi ikke kontrollere om der er brugere under 18. Det vil om ikke andet være noget af en opgave.

  Vi har en del unge på vores forum, og ja, jeg kan reelt heller ikke se problemet i at de er der, og kan søge råd og oplysning et trygt sted, omend det blot er et forum hvor der ikke er fysisk kontakt.

  Godt emne. :o )

  Kærlig hilsen
  Carmen

 2. Carmen
  Carmen 12/01/2011 at 11:56 | | Reply

  PS undskyld den underlige smilie :-) Jeg har bare for vane at give mine smilier en rund næse ;-)

  Kærlig hilsen
  Carmen

Leave a Reply


× 1 = one

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak