Sakura festival og lidt ramble

For dem, der ikke var med til sakura festivallen i år kan jeg kun sige.. Book den med det samme! Der var både kampsport, Taiko, bueskydning og en masse andet gak og gøjl, noget for alle aldre.

For dem, der ikke har opdaget det endnu, så er Arisue Go og Kogure Gold på vej til Danmark og laver workshops den 20 til 22 Maj, skynd dig over til tilmeldingssiden hvis du ikke allerede har meldt dig til. Om nogen kan fange essensen i Japansk bondage, så er det dem. Man glemmer teknikker, man glemmer sted, og har kun fokus på reb og partner, simpelthen en fantastisk oplevelse.

Jeg har vist lovet at få opdateret galleriet, det sker indenfor.. 2 uger vil jeg gætte på :) Det er helt ok at sende en rykker hvis jeg glemmer det ;)

Nyhedsbrevet er blevet skiftet til Mailchimp, bedre og mere pålideligt.

Min host har tilsyneladende haft  nogle problemer, så der er røget et par kommentarer :( Kunne være jeg selv skulle lave backup lidt oftere end en gang om ugen :(

Leave a Reply


+ six = 9

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak