Visdom har ingen alder

Som nogle af jer har bemærket, er der Osada Steve pro workshops denne uge. Steve har ikke hans faste model med, så han har lånt en af dojoens medlemmer, lad os i anonymiteten kalde hende A. A og jeg fulgtes hjem fra dojoen i går aftes, og vi fik os en snak om hvordan aftenen var gået, og hvordan det var at være centrum til dojoens fødselsdag. Vi fik også snakket om forskelle på at binde med en europæer, og med Steve.  A  gav mig et par små hints om hvad forskellen er, eller hvordan hun oplever dem, og dem tænkte jeg så lidt over om aftenen.

I dag kom min model senere, så den første  1½ time kiggede jeg på og sugede til mig. Efter en kort pause tilbød Steve-San mig at låne A under træningen. Jeg sprang til, og allerede under første binding måtte jeg prøve de ting af, jeg havde hørt dagen før. Vupti.. A havde et helt andet udtryk i ansigtet end hun ellers har i dojoen, ikke helt som når Steve-San binder hende, men vi var godt på vej. Steve-San havde vist os et par ideer, men det input jeg fik fra A var guld værd, det virkede bare så meget mere som det jeg har søgt efter i årevis. Der var de små fede reaktioner, der var en helt anden stemmeføring, reaktionsmønsteret var ændret i forhold til hvad jeg er vant til, top klasse.

Da min faste model kom, så måtte jeg også lige prøve det af, og sørme, en reaktion jeg slet ikke var vant til, på den fede måde. Jeg har vendt og drejet det i mit hoved resten af aftenen, og jeg kan ikke komme på andet end at jeg har fået 2 læremestre i denne uge, Steve-San, og A. Steve-san er fænomenal til at lære fra sig, giver mange gode små tips med mere, og er meget meget aktiv med at være  til stede når man øver. A har lært mig rigtig meget om modellens reaktioner, og virkemidler til at påvirke modellen, så jeg har haft 2 læremestre, det er da lige til en bonus!

Leave a Reply


7 × = seven

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak