Enten eller, eller både og

Nogle gange har jeg for meget fritid, og så tænker jeg over de underligste ting. Her idag har en gammel tanke spøgt igen – Forskellene på at binde med en sub, kontra det at binde på en masochist. Normalt er jeg modstander af kasser, jeg er absolut mere til kasser i kasser i kasser i kasser, men lige her er de ret praktiske for forståelsen (håber jeg).
Nå Jens, klar i mælet, hvad har du tænkt på? Jo, jeg binder på et par helt fantastiske kvinder, meget forskellige kvinder, men med nogle unikke særkendetegn, som jeg holder meget af. På en af dem skal der bruges magt, der skal vises hvem, der bestemmer, og hvem der har bukserne på. Der må godt bokses igennem, og overgivelsen er bestemt ikke givet på forhånd. Magtspillet og overgivelsen er en del af oplevelsen her, rigtig godt, især når man kender hinanden :) . En anden er langt mere til den helt stille og forførende blide nussebinden. Rebet skal føres langsomt, nænsomt og i et roligt tempo over kroppen, gerne direkte på udvalgte dele af kroppen.
Jeg har ofte tænkt over om hvad de  hver især får ud af det, og så har jeg frittet lidt, man er vel lidt nysgerrig. Pudsigt nok var begge svar lidt svævende, men som den førstnævnte veninde beskrev det, så har hendes hjerne det ca på samme måde som efter en god gedin endefuld, den fysiske påvirkning holder kortere, men hovedet er ca samme sted. Veninde nummer 2 havde det på samme måde, hendes hoved var i sub, men det var alligevel anderledes end sub efter dominans..
Nu er det så at jeg tænker.. Er det typisk at submissive kvinder er til det blive,  hvorimod masochistiske kvinder er til kampen om magten?

5 Responses

 1. tinge
  tinge 06/11/2011 at 20:51 | | Reply

  Nu ikke for at forvirre Dig yderligere, men hvad med dem, som tænder på den mere “mentale-kamp” = Nej nej jeg vil ikke – jooooe det vil du da – altså ih nej – ork jo – nå ok så indrømmer jeg … *griner* de behøver vel ikke at ønske sig at “reb-indviklingen” nødvendigvis er engleblid ? Selvom de ikke rent FYSISK tænder på at slåsse om det…. eller hvad? ;)

 2. irene
  irene 10/11/2011 at 00:43 | | Reply

  Hej Jens, Jeg har ikke den store erfaring med at blive bundet, til gengæld er de få oplevelser meget stærke. Jeg anser mig selv som submissiv, hvor det masochistiske er en metode til at nå ind….. til det bløde, bøjelige og føjelige kan man sige. Jeg er lidt bange for det blive bundet. Jeg kan godt gå lidt i panik bare ved tanken om ikke at kunne komme fri, men jeg synes også det er pirrende og skærpende for alle sanseindtryk. En af de ganske få gange jeg blev bundet besvimede jeg af det. Lige pludselig sortnede det simpelthen for mine øjne og da jeg vågnede blev det beskrevet for mig, at jeg havde været helt væk. Jeg var rigtig dårlig bagefter og kastede op og rystede og var helt svag, men jeg var ikke ked af det eller chokeret. Jeg havde det sådan set fint og jeg var i hvert fald helt eftergivende og modtagelig da jeg havde sovet lidt og var blevet varmet og nusset om. I selve pålægningen af reb er ikke så betydningsfuldt for mig, hvor hårdt eller blidt det gøres, bare det er kyndigt. Det der virker er det mentale i at skulle overgive sig til det faktum ikke at kunne bevæge sig frit og ike vide hvor længe det varer. Det er for mig et ekstremt voldsomt virkemiddel. Til min lille historie skal det siges, at jeg faktisk havde en kæde fra halsbåndet og opad og da benene gav efter og armen blev slappe og jeg blev tung dødvægt i besvimelsen, var det efter sigende et lidt pulsfremkaldende job at få mig ned hurtigt nok, så hjernen igen kunne få blod… ! Jeg er ikke syg eller svagelig på nogen måde, så årsagen til besvimelsen, var simpelthen nervøsitet. Angst. Spænding. Og så den fysiske påvirkning oveni.
  Hilsen Irene

 3. Hekla
  Hekla 30/01/2013 at 21:48 | | Reply

  Er der nogen her inde, der ved, hvor jeg kan finde et afkrydsningsskema for hvad man tænder på, grænser osv.? Jeg har set sådanne en gang i tidernes morgen, men hvor?
  PÅ forhånd tak.
  Hekla

Leave a Reply


− two = 5

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak