Forholdsbullshit

Manner, er jeg træt af at læse om kvinders suk over at nu er den eneste ene skredet fra dem, og der bliver aldrig en som ham, for han er jo oraklet til deres liv. Bullshit siger Jens.. Der er altid en til, der er tiltænkt dig, så tør øjnene søster lystig og kom videre.

Hvorfor  er det at submissive kvinder ser tingene så smalsporet at det er kun ham, og ingen andre, der kan det samme ? Hvis det passer, så er det nok et tegn på at du skal videre truntemor, for så er du låst fast i et mønster, der ikke er sundt for dig..

Ahh rart at komme af med lidt galle :)

3 Responses

 1. Hans Kvinde
  Hans Kvinde 26/11/2011 at 11:44 | | Reply

  Hehe, … jeg forstår godt, hvor din galde kommer fra, Jens ;)
  Og måske var det bare det, der var meningen med dette indlæg – og ikke så meget at få en reaktion på selve indholdet, men jeg springer alligevel kort ud i det:

  Når man er submissiv og underkaster sig en anden, er fokus også rettet 100% på ham. Tilliden og hengivenheden er – når det er bedst – total. Og tanken: “Nåh ja, der findes nok andre som ham”, er ødelæggende for submissiviteten. Man sætter “alt på ét brædt”. En side af submissivitet/underkastelse handler også om afhængighed og dermed en sart sårbarhed. Den submissive lægger sine forsvar og åbner sig for Hans ønsker og vilje.

  Derfor tager det tid at rejse sig igen efter et brud. Det er ikke kun selve bruddet, som skal hele, det er også åbenheden, tilliden, forsvaret … som skal finde et andet leje igen.

  Det er jo det, som er risikoen ved at underkaste sig. Jeg tror (for jeg kan ikke andet), at det altså koster en sorg-proces og et følelsesregister, som skal hele vejen rundt. Også igennem den der “Han var den eneste ene, der findes ingen andre”, hvis det har været en del af underkastelsen og konteksten.
  ;)

 2. irene
  irene 26/11/2011 at 18:14 | | Reply

  Nydeligt sagt H. Kunne ikke selv have sagt det så godt, selv om du sætter ord på præcis det jeg tænker som svar til Jens´ indlæg. Selvfølgelig findes der altid en anden, og faktisk tror jeg den submissive også i denne trang til tilknytning også rummer den stik modsatte “evne” eller tilbøjelighed – nemlig gøre sig selv til objekt, hvor det er nærmest ligegyldigt hvem parteneren er, hvis han kan “gøre det for hende” – men hun bliver præget på ham hun underkaster sig netop uanset hvem han er, og den følelse af tilknytning er meget stærk også selv om det er en hun ikke som sådan har nogen relation eller bånd til udover den åbenhed hun udviser i underkastelsen.
  Hvor kommer al foragten og trangen til til at håne fra Jens ? Den ramte da….

  Hilsen Irene.

Leave a Reply


9 − = six

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak