Greenpeace og BDSM

Nogle gange kunne jeg godt tænke mig en greenpeace kampagne i BDSM miljøet. Der er en voksende tendens til at bruge et andet menneske, og så bare kassere det på den mest lumpne måde som f.eks sms, eller blot udeblive. Andre slutter en forhold og er videre med en ny indenfor de næste 24 timer, er det ikke brug og smid væk, så ved jeg ikke hvad det er.

Jeg kan ikke forstå at man snakker om dybe relationer og evig ko(s)misk kærlighed, når man behandler andre mennesker på den måde. Hvis man vil gøre det forbi, så gør det dog på en ordentlig måde. Fortæl på en pæn måde at man ikke ønsker at fortsætte, det er ikke så svært, og det gør det meget nemmere for modparten at komme videre. Der er intet fordækt i at have mistet interessen, det gør vi alle med mange ting, selv om det sårer at blive fravalgt, så er  det altså en del værre at blive  vraget ved f.eks tavshed. Ærlighed kommer man utrolig langt med, og så kan man se sig selv i spejlet også dagen efter, og være stolt. Vær god ved dine medmennesker, også selv om du mener du er en hård og ond sadist, det handler nemlig om respekt, også for din under kastede ;-) .

Nu proppen er af, så kan jeg også undre mig over hvor dybe relationer kan være når man samme dag, eller dagen efter et brud, er på date med en ny potentiel partner, hvad skete der lige der? Der sidder en tilbage med sårede følelser, og så træder man bare på dem ved at date en anden med det samme? Hey.. Kom lige ind i kampen, I har været intime sammen, betyder det ikke noget? Jeg  forstår det ikke. Kan en forklare mig det?

Jeg skal måske retfærdigvis sige at det ikke er myntet på en af mine expartnere, men en god venindes..

One Response

  1. Trine
    Trine 03/12/2011 at 21:19 | | Reply

    Spot on!

    Ærligheden gør ikke nær så ondt, som tavsheden..

Leave a Reply


9 − = six

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak