6 ting, kvinder skal prøve

6 ting, som kvinder skal prøve, i hvert fald i følge bt.dk. Interessant artikel, også for os mænd. Jeg frydede mig gevaldigt over at der bla stod Shibari øverst på spisesedlen, og beskrivelsen er heller ikke i skoven. Det glæder mig meget at se at også danskere er ved at få øjnene op for hvad Shibari også kan gøre ved en selv og ens partner, og jeg kan jo kun være enig, det er fedt, forløsende og afslappende, så tak til BT for at oplyse os lidt om det, nogle af os godt ved :)

One Response

 1. Thomas Nielsen
  Thomas Nielsen 11/05/2013 at 19:14 | | Reply

  Der var engang, hvor jeg plejede at forsvare folk, som var til BDSM, når de blev fordømt. Jeg kunne identificere mig med dem, fordi omverdenen ikke kunne acceptere deres valg, og deres ret til selv at finde ud af, hvad der gjorde dem lykkelige.
  Der var også engang, hvor mantra’et indenfor sexualundervisning lød: Pas på dig selv. Lad dig ikke presse til noget, du ikke har lyst til.
  Det kunne jeg godt lide, for det anerkendte det faktum, at folk selv er bedst til finde ud af, hvad der er godt for dem.

  Begge dele ved at være fortid. I stedet for at tænke selv, skal man rette sig ind efter sexologerne! De må da vide bedst, for de har jo selv udråbt sig til eksperter!

  Nu har Fifty Shades of Grey pludselig gjort BDSM til en trend, og så skal jeg ellers love for, vi fik jeres sande ansigt at se!
  Har du ikke lyst til at hænge bundet fra løftet, mens en tosse står klar til at tæve dig? Jamen så kan du ikke bedømme, hvad der er godt for dig selv. Jeg kan lide det, så det må være godt for alle!

  Hvis du tror, at en enkelt selvudråbt sexolog taler for hele landet, når hun erklærer Shitbari det bedste i verden, tager du fejl!

  Hvis det er sådan i tænker, er jeg færdig med at forsvare jeres rettigheder!

Leave a Reply


− 3 = six

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak