Two Knotty boys – Showing you the ropes

2 Knotty boys showing you the ropes.

2 Knotty boysEndnu en bog om bondage, kan folk ikke finde på andet at skrive om? Det var egentlig min første tanke da jeg greb fat i denne paperback. Med skam at melde må jeg tilstå at jeg rent faktisk har været samtlige sider igennem, og deres rigtig gode illustrationer har sat en masse tanker igang i mit hoved, og nye ideer er da sprunget ud.

Bogens Kapitler er logisk inddelt med først knobene, lur dem af, der er givetvist et du ikke kender. Basic bondage, bind hænder og fødder sammen og den smukke Dragonfly sleeve. Derefter følger de dekorative, dominante og til sidst de sexuelle bondager (Jeg forstår så ikke at en Dominant agtig Bondage ikke er sexrelateret, men det er nok bare mig ;-) )

Hver enkel bondage er først illustreret med målet, og derefter en masse gode step by step sot/hvide billeder, der tydeligt viser hvad der skal gøres.

Bogen sluttes af med anbefalet yderligere læsning og en ordbog over de forskellige termer.

Meget anbefalelsesværdig.

Attila

One Response

 1. Michael
  Michael 10/08/2008 at 14:15 | | Reply

  Hej A….

  Har købt bogen på din anbefaling…. super fed til en begynder….

  Tak for hjælpen…

  Michael, Shibari Trainee

Leave a Reply


− seven = 2

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak