Jeg elsker det

Jeg elsker det – Af Maria Marcus og Stig Sohlenberg.

Jeg elsker det handler om det svensk/norske par Stefan og Mona. Stefan og Mona indrykker begge kontaktannonce hvor de søger en partner til det vi kender som S/m. De reflekterer på hinandens annonce og aftaler at mødes. Deres møde går godt, og de indleder et forhold. ret kort efter skriver de kontrakt og det bliver et 24/7 forhold. Bogen beskriver ganske grundigt hvordan det fra at være en sundt og pirrende S/m forhold bliver langsomt til et mareridt og aldeles usundt forhold. Heldigvis gør Mona oprør til sidst og de får reddet deres forhold. Bogen slutter med at de begynder forfra, denne gang en del erfaringer rigere.

Bogen er en dansk klassiker indenfor Sexualliteratur, intet mindre. Maria og Stig forstår virkelig at komme rundt i mange af S/m verdens facetter uden at gå i for meget teknik, men holder det på et smukt plan hvor det er spillet mellem dem og deres handlinger, der er vigtige. Bogen gør et godt og solidt indtryk, og er, i mine øjne, en af de bøger man skal læse, og man skal læse hele bogen, ikke springe slutningen over og bruge midten som manual. Mine bedste anbefalinger af denne gode danske bog

One Response

  1. gry planszowe
    gry planszowe 16/02/2009 at 22:14 | | Reply

    very interesting site, i have bookmarked your blog for future referrence, thanks

Leave a Reply


eight + = 17

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak