Screw the roses, send me the thorns.

Screw the roses, send me the thorns – Miller & Devon.

Bogen er engelsksproget, men skrevet på et meget let læseligt engelsk. Bogen er Miller og Devon’s egen personlige holdning til S/m, og det skinner lidt igennem på en positiv måde.

Screw the roses går mange aspekter igennem, og efter denne læsning af denne bog er man sulten efter mere. Kapitlerne er logisk inddelte, man går stille og roligt frem, og de tager aspekter frem, som andre ikke tænker på, end ikke selv garvede BDSM udøvere. Miller og Devon er begge garvede og scenevante, og man mærker at de læsser af deres og egne erfaringer på en meget positiv måde. Bogen giver interesserede i BDSM og nybegyndere en rigtig god ballast til at komme igang med sikker og fornuftig leg med denne interesse. Personlige holdninger og det lille private hjørne han holder sig midt i bogen er ligeledes også rigtig godt, giver et meget personligt præg.

Bagerst i bogen er der et index over klubber og forretninger, og ganske overraskende for en amerikansk bog dækker dette index også Europa inklusiv Danmark, ja der var sågar en forretning jeg ikke kendte. Mine varmeste anbefalinger til denne bog.

Leave a Reply


× seven = 56

5f4a3997b5
/wp-admin/options-general.php?page=emc2-popup-disclaimer/emc2pdc-admin.php
51e9d51ceb
post
1618
365
Ja tak, luk mig ind
Nej tak
http://google.dk
1

Dette sted indeholder bdsm og  erotisk materiale, der ikke er for sarte sjæle. Billeder og tekster er egen produktion, og må ikke kopieres uden forudgående aftale, brug kontakt formularen til henvendelser.

Er du indforstået med at have et åbent sind, er du naturligvis velkommen.

Ja tak, luk mig ind Nej tak